Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Les Ardennes

Houtopia

Terug in de lijst
 • Place de l'Eglise, 17
  Houffalize
  6660 Houffalize
  België
 • Het hele jaar geopend.
 • +32 (061) 28 92 05
 • Bezoek de website
 • Bekijk routebeschrijving

In januari 1945 werd Houffalize, de parel van de Ardennen, volledig van de kaart geveegd door de geallieerden. Bijna een kwart van de bevolking liet toen het leven, waaronder tal van kinderen. In de zoektocht naar een monument om de tragische geschiedenis van de stad te herdenken, werd er gekozen om, in plaats van een oorlogsgedenkteken, een oord gericht naar de toekomst op te richten. Houtopia is een ontmoetingsplaats voor kinderen en volwassenen waar de echte waarden van het kind-zijn en de Rechten van Het Kind, die in het verleden vaak vergeten werden, centraal staan. Aan de hand van ludieke en didactische activiteiten op maat van kinderen, leren zij over hun rechten, maar ook over de zaken die in het dagelijks leven van groot belang zijn zoals hun lichaam en zintuigen, voedingspatronen, de natuurelementen, en nog veel meer.
Dankzij de toeristengids krijg je een speciale korting.

Google Map

Les Ardennes - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.