Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Les Ardennes

Parc Chlorophylle

Terug in de lijst

‘Parc Chlorophylle’, dat zijn 9 hectaren recreatiebos, tot grote vreugde van jong en oud. Het park is opgetrokken uit de resten van een oude safari park en nodigt de bezoeker uit om op een unieke manier de wereld van het bos te ontdekken. In het park staat een loopbrug waarmee je tot in de toppen van de bomen kan wandelen en aan de hand van enkele ludieke activiteiten en animaties leer je alles wat je moet weten over het bos en de natuur, en wat je kan doen om deze te beschermen.
Niet het gehele jaar geopend. Zie de website voor de openingsuren.

Bij onze Tourist Guide kan je familietickets aankopen.

Google Map

Les Ardennes - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.