Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Les Ardennes

Plopsa Coo

Terug in de lijst

Plopsa Coo gelegen in de Belgische Ardennen. Ontmoet hier al je favoriete Studio 100 karakters! Dit park is voor de aller stoerste met de Dino Splash, Wickie the Ride en de Mega Mindy Flyer. Uiteraard zullen de kleintjes en de ouderen ook helemaal aan hun trekken komen. Ontdek Plopsa Coo en geniet van een leuke afwisselende dag om nooit meer te vergeten! Plopsa Coo ligt op nog geen 20 minuten rijden van Center Parcs Les Ardennes en is zeer goed bereikbaar.Niet het gehele jaar geopend. Zie de website voor de openingsuren.

Dankzij de toeristengids krijg je een speciale korting op een toegangsticket voor Plopsa Coo.

Google Map

Les Ardennes - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.