Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Erperheide

Bosland

Terug in de lijst
  • Le Soeverein Sportveldenstraat 10
    3920 Lommel
    Belgium
  • Het hele jaar geopend.
  • 0032 11 54 02 21
  • Bezoek de website
  • Bekijk routebeschrijving

Bosland is een bos-  en natuurgebied van meer dan 6000 hectaren in het Noorden van de Limburgse Kempen op het grondgebied van Lommel, Overpelt en Hechtel-Eksel. Het is het grootste en meest kindvriendelijke natuurproject van Vlaanderen met speelbossen, schatzoektochten en leerrijke interactieve wandelingen. De uiteenlopende biodiversiteit van bossen, heiden, landduinen, rivieren en kanalen zorgen dat je elke keer weer een beetje anders kan genieten van de natuur. Ga op stap met de hele familie: een dagje wandelen (er zijn ook rolstoelpaden), fietsen, mountainbiken, paardrijden of de uitkijktoren op wandelafstand van het park beklimmen.

Google Map

Erperheide - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.