Center Parcs blog

Vernieuwingen, exclusieve foto’s, nieuws, tips en nog veel meer.

5 Redenen om Plopsaland Indoor in Coevorden te bezoeken

Family time - Laatst gewijzigd op 19 Feb. 2020

5 Redenen om Plopsaland Indoor in Coevorden te bezoeken

Alle kinderen zijn er fan van: K3, Wickie, Maya , Bumba en Piet Piraat. Volgens ons dus het ideale moment om een verblijf bij Center Parcs Huttenheugte te combineren met het vlakbij gelegen attractiepark Plopsaland Indoor Coevorden. 5 redenen waarom de kids (en de ouders) dit geweldig gaan vinden!

Regen of zonneschijn

Het pretpark bestaat uit de allerleukste gethematiseerde attracties en speeltuigen verdeeld over een overdekt gedeelte en een buitenplein. Dus of het nu regent of het zonnetje schijnt, je kan je hier altijd uitleven!

Mega mindy
Plopsaland

Speelplezier voor de allerkleinsten

Het leuke aan dit Plopsa park is dat ook de kleinere kinderen vanaf 2 jaar zich hier ontzettend zullen vermaken. Kriebels in de buik in De Kikkers, klauteren in de Bumpaspeeltuin, rondrijden in het K3 verkeerspark en nog veel meer! Een gedetailleerd overzicht vind je hier.

Plopsaland
Cars

Ontmoet je Plopsa vrienden

De pret is nog niet voorbij na al het plezier op de attracties en speeltuigen. Wat dacht je van een Meet & Greet met je Plopsa vrienden of een dagelijkse show bijwonen van Bumba, Mega Mindy of Wickie in het overdekte theater.

Op wandelafstand van De Huttenheugte

Van je Center Parcs cottage naar het toverachtige Plopsa Indoor Coevorden. Het bevindt zich pal naast het park dus je bent er zo.

Map

Voordelige Meerdagenpas

Dankzij de Plopsa Indoor Coevorden Meerdagenpas geniet je van onbeperkt Plopsa toegang tijdens je hele verblijf bij Center Parcs voor de prijs van een dagticket. Je kunt de meerdagenpas reserveren samen met je cottage.

Meer info over De Huttenheugte vind je hier.