Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Center Parcs blog

Center Parcs blog

Vernieuwingen, exclusieve foto’s, nieuws, tips en nog veel meer.

Actie en rust voor Jeroen en Odile

Family time - Laatst gewijzigd op 19 Feb. 2020

Actie en rust voor Jeroen en Odile

Jeroen Buurman (50) was samen met zijn vrouw en de twee jongste kinderen een lang weekend weg in De Eemhof. Met dochter Odile (10) kijkt hij nog eens terug op een paar goedgevulde dagen.

De Eemhof is de ideale sportomgeving

Jeroen: “We zijn een echte sportfamilie. Onze dochters en zoon voetballen, mijn vrouw en ik zijn fanatieke lopers. We doen aan trial runs, marathons, geven bootcamps en oefenen voor de triathlon. In de bossen rond De Eemhof kun je heerlijk hardlopen, maar ik heb me ingehouden. Het doel was toch om er sámen tussenuit te gaan. Dus niet gerend, wel samen gewandeld. Mét de hond, die is toch ook deel van het gezin.”

Odile: “Papa wist niet dat ik al eerder in Center Parcs was geweest. Voor hem was het de eerste keer, maar ik heb er al eens een zwemfeestje gehad. De Aqua Mundo is supertof, vooral de glijbanen en de wildwaterbaan. Samen met m’n broer heb ik die wel honderd keer gedaan.”

Aqua Mundo

Gezellig samen bowlen en poolen

Odile: “We komen uit Puttershoek. Het was anderhalf uur rijden naar De Eemhof maar dat was helemaal niet erg. Want ik had iets leuks om naar uit te kijken: bowlen! Toen ik hoorde dat we dat gingen doen, was ik zo blij. Ik wilde graag een strike gooien, en dat heb ik ook gedaan!”

Jeroen: “Ik heb met mijn zoon van 14 aardig wat potjes pool gespeeld. Thuis doen we dat eigenlijk zelden, iets met z’n tweetjes. Ongemerkt kom je hier toch in een andere setting terecht. Terwijl wij aan het biljarten waren, deden mijn vrouw en dochter samen weer andere dingen in de Action Factory. Games, vooral.”

De Escape Room: een echte uitdaging

Jeroen: “De Escape Room was echt spannend. Het ging erom dat de Oscar-winnaar vals had gespeeld, en dat we de echte Oscar-winnaar moesten opspeuren. Dat zat erg goed inelkaar, het was een complexe puzzel. Soms zaten we vast, maar dan kregen we een tip van buiten. Zo intensief met z’n vieren bezig zijn was erg leuk.”

Cinema

Eigenlijk was er tijd te kort

Jeroen: “Als afscheid van het weekend zijn we naar de Marina gegaan. Mooi hoor, die haven vol jachten en die appartementen met dat uitzicht over het Eemmeer. We hebben er lekker in de zon gezeten, en je kunt er heerlijk eten in de Brasserie.

Odile: “De Action Factory vond ik het allerleukste. Daar is zoveel te doen. Ik wilde op de laatste dag eigenlijk ook helemaal niet weg. Papa werd zelfs streng: ‘We hebben geen tijd meer’, zei hij. Maar ik wilde nog lasergamen. Volgende keer dan maar!”

Harbour

Benieuwd naar alle activiteiten in de Eemhof? Bekijk hier het aanbod op de activiteitenpagina.