Center Parcs blog

Vernieuwingen, exclusieve foto’s, nieuws, tips en nog veel meer.

Baby Gym: de leerzame sportschool voor je baby

Family time - Laatst gewijzigd op 30 Apr. 2019

Baby Gym: de leerzame sportschool voor je baby

Op zoek naar wat ontspanning en waar je samen met je baby veilig kan spelen met verschillende zachte materialen? Kom dan samen met je kleintje naar de activiteit Baby Gym; leer en ervaar de leukste momenten samen!

Plezier voor twee

Bezoek samen met je baby de activiteit Baby Gym! Tijdens deze activiteit voer je samen met je baby diverse oefeningen uit. De kleintjes leren spelen, lopen en beter hun evenwicht bewaren. Alle oefeningen zijn beschikbaar voor baby’s vanaf hun eerste maand. Bovendien is elke oefening afgestemd op de leeftijd en het niveau van je kleine.

Voordelen voor je baby

Verras je kindje met de verschillende, zachte attributen in de Baby Gym. Door het spelen, oefent je baby zijn motoriek en zijn geheugen. Hij leert begrijpen wat er gebeurt wanneer hij bepaalde dingen doet. Kijk bijvoorbeeld wat er gebeurt wanneer hij een bal duwt en de bal wegrolt. Of leg je kindje op zijn buik. Misschien doet hij na zijn eerste drie maanden wel zijn eerste mini push-up, speciaal voor jou! Wanneer je kindje ouder is en meer vaardigheden onder de knie heeft, is je kleintje klaar voor de volgende stappen: zitten, kruipen en uiteindelijk lopen! Hoe lang dat duurt, hangt helemaal af van je baby!

Maak kennis met Diane Broeders, een begeleider van de Baby Gym. In het onderstaande filmpje vertelt ze de voordelen van deze activiteit.

Geniet vooral van de momenten die je samen met je baby deelt tijdens de Baby Gym. Samen beleef je de leukste plezier in een veilige omgeving!

Waar vind je de Baby Gym?

Deze activiteit vind je op in Het Meerdal.

Woon je dicht bij een van deze Center Parcs parken? Kom dan gewoon een dagje naar een van onze parken! Maak je dagje of verblijf bij Center Parcs compleet door ook met je kleine te gaan Babyzwemmen of verwen je baby met een heerlijke massage tijdens de lessen van de Babymassage! Meer weten over een onbezorgde babyvakantie? Klik dan hier