Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Center Parcs blog

Center Parcs blog

Vernieuwingen, exclusieve foto’s, nieuws, tips en nog veel meer.

50 jaar vakantieherinneringen: Familie Rietman

Family time - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

50 jaar vakantieherinneringen: Familie Rietman

50 jaar vakantieherinneringen: Familie Rietman

“Center Parcs is voor ons de tofste plek om heel even samen te zijn, samen leuke dingen te doen en vooral even naar de Aqua mundo.”

Center Parcs bestaat al 50 jaar, dat is natuurlijk best een tijdje! Wij waren zo benieuwd naar jullie verhalen dat we een contest georganiseerd hebben; jullie stuurde ons jullie leukste, grappigste of meest originele Center Parcs foto, en wij namen verschillende families mee naar Center Parcs om hun vakantiemomentje te herbeleven.

Uit een hele hoop inzendingen van prachtige foto’s en verhalen is ook die van de familie Rietman uitgekozen. Zij zijn met de hele familie een weekendje op pad gegaan, om het moment van de foto te herbeleven. Als dank kregen ze nóg een midweek, of weekendje Center Parcs van ons tegoed.

De wildwaterbaan, het golfslagbad, de glijbanen. Anouk, haar ouders en haar zusje zijn altijd al dol geweest op het Aqua Mundo. En nu nog steeds! Ze vonden het geen probleem om vroeg op te staan om naar het Aqua Mundo te gaan voor de opnames. Want voor openingstijden van alle glijbanen moeten gaan, dat leek de familie Rietman helemaal niet erg!

Benieuwd naar het Center Parcs van nu? Ontdek nu zelf Center Parcs 5.0!