Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Center Parcs blog

Center Parcs blog

Vernieuwingen, exclusieve foto’s, nieuws, tips en nog veel meer.

50 jaar vakantieherinneringen: Familie Boonstra

Family time - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

50 jaar vakantieherinneringen: Familie Boonstra

50 jaar vakantieherinneringen: Familie Boonstra

‘’Center Parcs betekent voor ons één en al gezelligheid. Ik zie hoe onze dochters al van jongs af aan genieten, dat is goud waard. ‘’

Center Parcs bestaat 50 jaar, een jubileum om met onze gasten te vieren. Om de mooiste, grappigste of meest onroerende verhalen te vatten, zochten wij oude vakantiekiekjes van gasten op onze parken om dit gevoel opnieuw te beleven. Een oproep die duizenden inzendingen opleverde.

Uit een hele hoop inzendingen van prachtige foto’s en verhalen is ook die van de familie Boonstra uitgekozen. Wij zijn met de hele familie een weekendje op pad gegaan, om het moment van de foto te herbeleven. Als dank kregen ze nóg een midweek, of weekendje Center Parcs van ons tegoed. Wat betekent Center Parcs voor jou?

De avond van de ontmoeting deelde het Friese gezin al enthousiast hun goede herinneringen aan Center Parcs met ons. Het filmen vonden de dochters nog wel een beetje spannend, maar die spanning leek al snel verdwenen toen ze om half 8 's ochtends als enigen de glijbanen mochten uitproberen in de Aqua Mundo.

Benieuwd naar het Center Parcs van nu? Ontdek Center Parcs 5.0!