Inspiratie

Cursus PADI Open Water

Family time - Laatst gewijzigd op 23 Oct. 2019

Cursus PADI Open Water

Heb jij altijd al overal ter wereld willen duiken? Je brevet halen is nog nooit zo makkelijk geweest! Bij Port Zélande of De Kempervennen kun je jouw eigen wereldwijd erkende PADI-brevet halen. Na het behalen van je PADI-brevet mag je duiken naar een maximale diepte van wel 18 meter! Hoe gaaf is dat? Leuk om te weten: je PADI-brevet kan je ook halen als je zelfs nog beginner bent!

Duiken

Leer duiken in maar 3 dagen

Om je PADI-brevet te halen moet je drie onderdelen afronden: 5 theorie modules, 5 trainingssessies in de Aqua Mundo en 4 buitenduiken in het meer. Dit gebeurt allemaal onder leiding van ervaren en gediplomeerde instructeurs van duikscholen Sealand Diving in Port Zélande en Divecompany in De Kempervennen. De cursus duurt in totaal drie dagen en kun je dus gemakkelijk op één plek afronden, bijvoorbeeld tijdens je verblijf bij Center Parcs. Zo’n cursus is best vermoeiend en daarom is het fijn als je steeds naar je cottage kan om even te ontspannen. Heb je de PADI Open Water Cursus al gedaan? Dan kun je ook ons PADI Adventure Duikcursus volgen.

Duiken meer

Wat heb je nodig om je PADI te halen?

Als eerst: zwemdiploma B. Heeft jouw kind net zwemdiploma B gehaald? Top! Dan is dit een leuk cadeau, omdat de duiker in het bezit moet zijn van minimaal zwemdiploma B en je kunt je PADI-brevet al vanaf 10 jaar halen. Het is een hele leuke activiteit om samen te doen tijdens je verblijf bij Center Parcs. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze cursus te volgen als je niet in het park verblijft. Weet je nog niet zeker of je het aandurft? Geen probleem! Dan kun je eerst onze Duik Introductie proberen in de Aqua Mundo of onze PADI Scuba Diver Cursus.

Ben jij er klaar voor om de wereld onder water te verkennen? Kijk dan snel op de pagina's van Port Zélande en De Kempervennen.