Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Center Parcs blog

Vernieuwingen, exclusieve foto’s, nieuws, tips en nog veel meer.

Verras-service: twee kleine meiden en een grote verrassing…

Family time - Laatst gewijzigd op 27 May. 2019

Verras-service: twee kleine meiden en een grote verrassing…

Samen vormen ze een gelukkig gezin: Judith, man Rik, en hun twee dochters. Maar… Rik is vaak en lang van huis door zijn werk als militair.

 

 

“We zijn als gezin vaker niet compleet dan wel”, vertelt Judith. “Rik werkt voor Defensie en is vaak langere perioden weg. Hij werkt hard om ons een fijn leven te geven, maar dat heeft ook een keerzijde. Waar het in andere gezinnen heel gewoon is om dingen met z’n allen te doen, gaat het bij ons net iets anders. De meiden begrijpen het wel dat papa er vaak niet bij kan zijn hoor. Maar ze missen hem natuurlijk wel. Daarom wil ik ze verrassen.”

 

De Center Parcs Verras-service in actie

Toen wij het verhaal van Judith hoorden, vonden wij dat het gezin wel wat quality time had verdiend. Met z’n vieren. En vlak voor vaderdag leek ons een mooie timing. Judith en de niets vermoedende meiden gingen een weekendje naar De Eemhof – papa was weg, zoals wel vaker. Maar wie verscheen daar ineens in het park? Precies, Rik! Het werden heerlijke dagen, van de vroege ochtend tot de late avond gevuld met onvergetelijke family time.
 

 

 

De leukste vaderdagparken!

  • In De Kempervennen kun je lekker waterskiën en een klimparcours tussen de boomtoppen doen op de High Adventure Experience. Of daag elkaar uit voor een potje paintball: papa en mama tegen de kids?
  • Laat als vader maar eens zien wat je kan in De Vossemeren: als een superheld boven het water vliegen op een flyboard, zoeven aan de Zip Wire en aanvallen ontwijken tijdens de Family Laser Battle.
  • Hoe lang blijf je overeind in de krachtige branding van de Flow Rider? Schuilt er een Robin Hood in je met het boogschieten? Pak je de wind in het zeil op je surfplank? Probeer het allemaal in De Eemhof.
  • Voor stoere vaders en hun sportieve gezinnen staat Port Zélande bol van de activiteiten: strandzeilen langs de Noordzee, duiken in het Grevelingenmeer en klimmen op de outdoor klimwand.

 

 

Bekijk hier hoe Angela werd verrast door haar man in de Kempervennen, voor Moederdag.