Center Parcs blog

Vernieuwingen, exclusieve foto’s, nieuws, tips en nog veel meer.

8 Tips voor een dagje in De Vossemeren

Insider tips - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

8 Tips voor een dagje in De Vossemeren

Ga van de superhoge glijbaan Monkey Splash en blaas daarna stoom af in het Nature & Spa Center. Of maak kennis met de exotische vissen in het koraalbad. In De Vossemeren is er genoeg te doen voor iedereen!

Megaglijbaan Monkey Splash

De Monkey Splash is de snelste glijbaan van België! Het bevindt zich midden in de Aqua Mundo, met een hoogte van maar liefst 13 meter. Klim omhoog via de apentoren en glijd met 30 km per uur naar beneden! Tijdens de snelle tocht door de glasheldere glijbaan kun je ook genieten van het mooie uitzicht. Als dit natuurlijk gaat met de enorme snelheid. Tot slot kom je in een tol terecht waar je rondjes kunt draaien, alvorens je in het zwembad belandt. Een aanrader voor wie van spanning en snelheid houdt!

Indoorspeelwereld Discovery Bay

Ga samen met de kinderen naar de Indoor Speelparadijs, waar jullie op ontdekkingstocht kunnen gaan. Er is een schip gestrand uit de 17e eeuw. Compleet met kinderactiviteiten en de klimparcours High Adventure Experience kan het avontuur beginnen. Laat de kinderen maar op zoek gaan naar de oude piratenschat in de geheimzinnige jungle!
Wil je liever even zitten? Daarvoor kun je naar de Jolly Roger Bar. Dit is een gezellig cafétje waar je een drankje kunt drinken, met een prachtig uitzicht over de Discovery Bay.

High Adventure Experience

Ben jij geen angsthaas? Dan moet je zeker naar de Indoor touwenparcours. Hoog in de Discovery Bay hangen touwbanen van de High Adventure Experience, wat een parcours is op 7 meter hoogte met leuke uitdagingen. Spanning staat uiteraard gegarandeerd daarboven.

Snorkelbad

Heb je altijd al willen snorkelen tussen verschillende soorten tropische vissen? Duik in het koraalbad van Center Parcs De Vossemeren, waar je een exotische wereld treft waarvan je dacht dat ze alleen bestonden in verre oorden!

2 grote meren om te waterskiën, wakeboarden en meer..

Grijp nu je kans als je nog nooit hebt gewaterskied, want dit kan in De Vossemeren! Je krijgt aanwijzingen van een instructeur en vervolgens kun je direct aan de slag. Maak je waterski’s goed vast en ga met 30 kilometer per uur over de kabelskibaan (Beschikbaar tussen april en oktober).

Nature & Spa Center

Kom na een lange en vermoeiende dag lekker relaxen in het Nature & Spa Center van De Vossemeren. Een paradijs voor iedereen die tot rust wil komen, waar de balans tussen lichaam en geest centraal staat.

Fuego: grill experience in mystieke vuurtempel

In deze mystieke vuurtempel ga je op een culinair avontuur. Geniet samen van een sensationele spies vol lekkers, stel in 5 stappen je ideale hamburger samen, kies uit smaakvolle vis- en vleesgerechten of één van onze heerlijke vegetarische specialiteiten. Maak je eigen cocktail en sluit de avond feestelijk af met één van de vele desserts.

Wist jij al dat je ook kunt genieten van een dagje op een van de Center Parcs parken? Kijk voor meer informatie op Dagjecenterparcs.nl