Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Center Parcs blog

Vernieuwingen, exclusieve foto’s, nieuws, tips en nog veel meer.

Secrets of Center Parcs: wat je nooit had verwacht van …

Insider tips - Laatst gewijzigd op 09 Jun. 2021

Secrets of Center Parcs: wat je nooit had verwacht van …

Misschien wist je het al, misschien ook niet: in alle parken van Center Parcs ontdek je elke keer weer iets nieuws. Van bijzondere wellness behandelingen tot superleuke kinderactiviteiten. In Secrets of Center Parcs gaan we op zoek naar deze insider tips, te beginnen in Les Trois Forêts.
 

Quality time met z’n allen

Secrets of Center Parcs is een videoserie waarin we de familie De Wit volgen. In vier afleveringen gaan vader Bas, moeder Linda en de kinderen Teun, Isa en Skye op zoek naar quality time, adrenaline boosts, lekker eten en drinken, en leuke kinderactiviteiten. Hun ontdekkingstocht begint in Les Trois Forêts, een parel in de Franse Vogezen, midden in een majestueus oerbos. Zou het Bas, Linda, Teun, Isa en Skye lukken om in deze fantastische omgeving echt even samen te zijn, en quality time met elkaar door te brengen? En wat voor ontdekkingen zullen zij doen in dit prachtige park? Je ziet het in de eerste aflevering van Secrets of Center Parcs.

 

 

Vernieuwingen in Les Trois Forêts

Les Trois Forêts was al een indrukwekkend park, maar is onlangs nog eens flink vernieuwd met themacottages, een Forest Lodge om helemaal in stijl te ontspannen, een gloednieuwe Deep Nature Spa van 1600 m2 en Exclusive cottages: een nieuw luxeniveau met designinterieur, wellness badkamer en heerlijke buitenruimte met barbecue en bubbelbad. Het maakt allemaal deel uit van de nieuwe standaard die Center Parcs zet, als echte vernieuwer van vakantieparken. Niet alleen in Frankrijk, maar in alle parken. Bijvoorbeeld op ons gloednieuwe Park Allgäu, met prachtige exclusieve cottages en vanaf maart 2019 een goednieuwe Spa. 

Benieuwd naar meer? Abonneer je op ons YouTube kanaal en ontdek de komende tijd samen met familie De Wit geheimen van Center Parcs die je zelf misschien nog niet kende!