Center Parcs blog

Vernieuwingen, exclusieve foto’s, nieuws, tips en nog veel meer.

De vernieuwing van vakantiepark Park Zandvoort

Insider tips - Laatst gewijzigd op 17 Jul. 2020

De vernieuwing van vakantiepark Park Zandvoort

Park Zandvoort wordt momenteel flink onder handen genomen. De cottages zijn compleet vernieuwd, de Market Dome is in een nieuw tropisch jasje gestoken en ook de andere faciliteiten, zoals de Beach Factory, volgen nog. Lees hier alles over de vernieuwing en bekijk de eerste beelden!
 

Vernieuwde cottages

Frisse (groen- blauwe) kleuren, de zee en het strand spelen een hoofdrol in de inrichting. Dat is precies hoe onze designers de vernieuwing van de cottages in Park Zandvoort hebben aangepakt: je doet de deur open, zet je koffers neer en voelt meteen de verbondenheid met de vrije natuur.
 

 

Je merkt het aan het materiaal- en kleurgebruik, dat teruggrijpt op de omgeving. Veel gebleekt hout, lokale voorwerpen en blauwe en groene tinten. Maar ook aan de decoraties, van teksten op de muur tot grote foto’s in de douche, zodat je je direct in de duinen waant. En overal zie je de ‘fishermen’s touch’ terug – Zandvoort was immers een oude vissersplaats.


Comfort cottages

Je komt heerlijk tot rust in deze gezellig ingerichte cottage van aqua-tinten en praktische meubels. Zodra je binnenstapt ervaar je de comfort en bovendien, de speelsheid! Met een vervormde lachspiegel, een krijtbord op de koelkast en een ganzenbordspel op de eettafel verveel je je geen moment.
 

Premium ottage


Premium cottages

Het lijkt wel alsof je in een vissershut bent, maar dan stijlvol en voorzien van alle gemakken! Met veel houtgebruik, roeispanen en andere voorwerpen die doen denken aan de zee en het strand, hebben we deze Premium cottages een nieuw leven ingeblazen.
 

Coach


VIP cottages

Wellness, hét ultieme vakantiegevoel! Met een golf van zeeblauwe kleuren en extra luxe faciliteiten zoals een bubbelbad (met daartegenover een televisie!), sauna, spiegel met bluetooth en een douche met extra grote douchekop (én een strandfoto achter je), waan je je meteen in een luxe strandhuis.
 

Vernieuwd


Hotelkamers

Kijk je 's ochtends uit je raam naar buiten, dan ervaar je hetzelfde als binnen in de hotelkamers: een prachtig uitzicht over het strand en de zee! Met onder andere natuurlijke kleuren en grote prints van de omgeving passen de vernieuwde hotelkamers perfect bij de plaats Zandvoort.
 

Beach Theme

Nieuwe wildwaterbaan


De wildwaterbaan van Park Zandvoort is maar liefst 116 meter lang en er wordt per uur ruim 2.400.000 liter water doorheen gepompt. De baan begint in de Aqua Mundo en vervolgt zijn weg naar buiten. Lig je er eenmaal in, dan wordt je snelheid binnen mum van tijd opgevoerd. Ook sta je bij de splitsing voor de keuze of je nog sneller wilt. Duh! Hop, door de snelle baan naar beneden. De snelle rit eindigt in het eindbad die weer uitkomt in de Aqua Mundo.
 


Vernieuwde Market Dome

Ook de overdekte Market Dome heeft een make-over gehad. Het decor bestaat uit tropische planten, lichte kleuren en natuurlijke materialen. Zo lijkt het net alsof je je begeeft in een botanische tuin terwijl je geniet van een hapje of drankje. Het vernieuwde Market Restaurant, het Grand Café en de nieuwe Frites Affairs geven je de mogelijkheid om te kiezen tussen diverse gerechten en/of snacks. Ook het podium waar Orry dagelijks z'n dansje doet, is gehuld in tropische sferen. Kortom, een tropisch feestje! 

 

 

 Kom jij binnenkort genieten van al het nieuws in Park Zandvoort? De vernieuwde cottages en hotelkamers zijn boekbaar!