€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Jolie en Chad klimmen en springen erop los

Insider tips - Laatst gewijzigd op 19 Feb. 2020

Jolie en Chad klimmen en springen erop los

Chad (8) en Jolie (5) waren er met hun ouders en hun kleine babyzusje even lekker tussenuit in De Eemhof. Moeder Marjelle vertelt hoe ze het met zijn allen hebben gehad tijdens deze welverdiende break.

Dikke waterpret op de glijbanen in de Aqua Mundo

“Vroeger ging ik met mijn ouders al naar Center Parcs. Nu zijn Chad en Jolie ook helemaal enthousiast. De Kempervennen en De Huttenheugte zijn favoriet, en nu probeerden we De Eemhof. We kiezen een park uit op basis van de Aqua Mundo en de activiteiten, niet zozeer voor de omgeving. De kids vonden de glijbanen en de wildwaterbaan in De Eemhof geweldig. Mijn man Patricktrouwens ook, die roetsjte nog harder naar beneden. Net een kind!

De Aqua Mundo ziet er geweldig uit, een beetje Oosters, alsof je op Bali bent. Een hele mooie stijl vonden we dat. Het is helemaal doorgevoerd, tot de zwemvestjes aan toe. Die had ik vroeger trouwens zelf ook aan, en dan liep ik er zo lang mogelijk mee rond. Helemaal trots was ik.”

Aqua Mundo

Altijd weer verrassende nieuwe activiteiten

“Thuis hadden we al besloten dat we de High Adventure Experience gingen doen. Daar was Chad erg opgewonden over. Hij kan niet goed stil zitten, hij pakt alles aan. Bij wijze van spreken zit hij al in de boom voordat hij de klimuitleg heeft gekregen. Jolie was helemaal weg van de bungee trampoline, dat heeft vast met haar turnlessen te maken hebben. En we hebben met z’n allen gebowld, dat is altijd leuk.

Ik ben wel verrast door wat ze altijd weer voor nieuws verzinnen. Zoals de High Adventure Experience. Maar ook watersporten. Vorige keer, in De Kempervennen, zagen we de nieuwe waterskibaan. Razendsnel gaat die. Chad zag het al helemaal voor zich…”

Climbing

Van cottage tot restaurant, alles was relaxt

“Het fijne aan Center Parcs is dat alles in het park is, je hoeft niet weg. Dat zorgt er ook voor dat je voor alles de tijd neemt. Tot de boodschappen aan toe. Thuis is dat een moetje, dat je zo snel mogelijk doet. Hier was het volgens Jolie zelfs een uitje.

De kinderen vonden het huisje geweldig. Ze wilden er wel blijven wonen. Het lag ook op een mooie plek aan het water. Het is natuurlijk kleiner dan thuis, maar wel beregezellig. Knus. ‘En wel twee wc’s!’ riep Chad glunderend uit.

Het buffetrestaurant was een grote hit, heel gezellig zo met z’n allen uit eten. Hoewel Chad een durfal is, is het een veilige eter. Saté, pannenkoek, friet, dat is zo’n beetje zijn range. Jolie is veel avontuurlijker, die probeert nog eens wat.”

Garden

Center Parcs geeft een heerlijk vakantiegevoel

“Het mooiste plekje van De Eemhof vind ik vlak bij de vijver, waar die grote witte zwanen liggen. De waterfietsen bedoel ik. Als je dan die gezellige huisjes zo vredig aan het water ziet, dan krijg ik echt een vakantiegevoel. Alleen daarom al komen we hier zeker nog ‘s terug.”

Ook behoefte aan een heerlijk vakantiegevoel? Bekijk hier ons aanbod.