Center Parcs blog

Vernieuwingen, exclusieve foto’s, nieuws, tips en nog veel meer.

Wat te doen met slecht weer?

Insider tips - Laatst gewijzigd op 18 Sep. 2019

Wat te doen met slecht weer?

Je kent het wel, je hebt ein-de-lijk een paar dagen weg kunnen plannen én dan… valt alles in het water; heel veel regen. Maar laat je niet tegenhouden door een regen- of onweersbui, want er is zat leuks te doen met slecht weer. Wij hebben een aantal leuke binnen en overdekte activiteiten in Center Parcs op een rij gezet.

 

Market Dome

Zag je jezelf al zitten, op een zonnig terras met een lekker koud drankje in je hand? Houd dat gevoel dan vooral vast. De Market Dome is er zo op ingericht, dat het lijkt alsof je in de buitenlucht zit. Met de tropische sferen, de verschillende restaurants, zoals Fuego, Evergreenz, Nonna’s en met het gezellige Grand Café, waan je je even in het buitenland. Daarnaast biedt de Market Dome heel veel meer. Van de Fashionstore en souvenirwinkel, tot de handige supermarkt en de warme bakker. Je kunt er voor alles terecht. En de kinderen die vinden het geweldig om op ontdekking te gaan tussen de palmbomen.

BALUBA

Ook voor de kinderen zijn er veel leuke binnenactiviteiten te doen bij een dagje uit met slecht weer. In het indoor speelparadijs BALUBA, kunnen kleintjes zich fantastisch vermaken! Het overdekte speelparadijs staat vol met klimrekken, glijbanen, trampolines, bouwblokken en nog veel meer.

 

Market Dome & BALUBA
Market Dome & BALUBA

 

Action Factory

Mocht je op zoek zijn naar een plek waar de overdekte activiteiten geschikt zijn voor jong en oud, stap dan de Action Factory ‘ns binnen. Hier kun je elkaar proberen te verslaan tijdens de Cool Factor: Laser Battle, Minigolfen en raadsels oplossen in de Escape Room. Voor de kleintjes is er ook genoeg te beleven. Er staan onder andere trampolines en elektrische mini-cars voor ze klaar.

Via de 360° video, gemaakt in Het Heijderbos, geven we je alvast een voorproefje van wat je kan verwachten. De Action Factory is niet in ieder park hetzelfde gebouwd, maar er is gegarandeerd actie!
 

Jungle Dome

Voor de echte natuurliefhebbers die een dagje uit met slecht weer liever overslaan, hebben wij ook iets bedacht. De Jungle Dome in het Heijderbos is een overdekt stukje tropen, waar je klaterende watervallen, wiebelende touwbruggen en meer dan 40 exotische diersoorten en 250 tropische planten tegenkomt. De kids kunnen hier ook wat leren over het behoud van het oerwoud: de Jungle Expedition.

 

Action Factory & Jungle Dome
Action Factory & Jungle Dome

 

Discovery Bay

Ook aan de kleine ontdekkingsreizigers is gedacht. Weer of geen weer, de Discovery Bay in de Vossemeren is een groot avontuur voor de piraten onder ons! Ben je in voor meer uitdaging? Beleef de High Adventure Experience in de Discovery Bay.

Klimparadijs

Durf jij het aan? In het Indoor Klimparadijs zijn er verschillende klimwanden voor verschillende niveaus met ieder een eigen uitdaging. Het nieuwste Klimparadijs is te vinden in Bispinger Heide (D) en die heeft maar liefst 9 gethematiseerde wanden met een hoogte van 8 tot 9 meter! 

 

Discovery Bay & Klimparadijs
Discovery Bay & Klimparadijs

 

Aqua Mundo

In alle Center Parcs parken in heel Europa vind je het tropische waterparadijs Aqua Mundo, met palmbomen en water van 29°. Voor uren zwemplezier en zeker wanneer het weer wat minder is. Roetsjen van de glijbanen, zwemmen door de golven, spetteren in het kinderbad.... De Aqua Mundo is er voor een heerlijke tijd met de hele familie.

Weer of geen weer, beleef een heerlijke herfstvakantie bij Center Parcs!

 

Aqua Mundo
Aqua Mundo

 

Bekijk via onderstaande infographic in welke parken de overdekte activiteiten aanwezig zijn. 

Indoor speeltuinen Center Parcs