€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Center Parcs brengt je dichter bij de dierenwereld!

Natuur - Laatst gewijzigd op 22 Sep. 2020

Center Parcs brengt je dichter bij de dierenwereld!

Center Parcs en de natuur gaan hand in hand. Daarom zijn wij ook onwijs enthousiast dat je nu op avontuur kunt in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. WILDLANDS bestaat uit 3 spannende werelden. Maak een wereldexpeditie door de jungle, savanne en het poolgebied – ga jij de uitdaging aan? Jouw expeditie begint al bij Center Parcs De Huttenheugte en Parc Sandur welke om de hoek liggen!

Jungola

In Jungola begeef je je echt in de tropen, deze wereld is overdekt – dus ook plezier als het regent! Tijdens een boottocht vaar je langs zwemmende olifanten en acrobatische slingerapen, of wandel langs de Olifantenvalei of door de Vlindertempel aan de rand van Jungola. De dieren vanaf een andere hoogte bekijken? Volg de Jungle Trail en verken het dak van het oerwoud over touwbruggen. Voor de kleinere ontdekkingsreizigers is er zelfs een Mini Jungle Trail!

jungola wildlands

Serenga

De Serenga is een uitgestrekte Savanne vol avontuur. Wat dacht je van een Safari waar jullie giraffes, neushoorns, leeuwen en andere dieren van héél dichtbij zien! De imposante Bavianenarena is overgenomen door een bavianenfamilie, welke jullie vanaf de tribunes gadeslaan. De reis brengt jullie langs een Dogondorp , giraffes,  nijlpaarden en grappige prairiedogs. Wereldreizigers opgelet – in Serenga beleef je de wildste avonturen!

Serenga wildlands

Nortica

In Nortica duik je in de wereld van ruige rotsen en koude kusten. De ontdekkingstocht leidt je dwars door het leefgebied van pinguins, ijsberen, pelsrobben en zeeleeuwen. Je kunt de ijsberen zelfs van onderwater bewonderen, wat een dag! Voor de durfals is er een super spannende 4D-testride dwars door het poolgebied. Help de onderzoekers van de Artic1, kijk wel uit dat de ratten niet bijten!

nortica wildlands

Geen zin om na een lange dag terug te rijden? Gelukkig liggen Parc Sandur en De Huttenheugte om de hoek. Boek je de exclusieve meerdagenpas bij ons? Dan kan je extra voordelig gedurende je gehele verblijf WILDLANDS bezoeken. Benieuwd wat anderen van WILDLANDS vonden? Bekijk hier de reviews