Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Center Parcs genomineerd voor Kids PretparkTip! Keurmerk

Natuur - Laatst gewijzigd op 22 Aug. 2022

Center Parcs genomineerd voor Kids PretparkTip! Keurmerk

Niet 1, 2, maar Center Parcs is 3 keer genomineerd voor de Kids PretparkTip! Keurmerk 2018, de nominatie voor de top 10 pretparkvakanties van Nederland. Zowel de pretparken als de accommodaties zijn voor de nominaties beoordeeld op de aanwezige kidsfaciliteiten.

3e plaats: Toverland & Center Parcs Limburgse Peel
6e plaats: Plopsa Indoor Coevorden & Center Parcs De Huttenheugte
7e plaats: Wildlands Adventure Zoo & Center Parcs Parc Sandur

Toverland & Limburgse Peel

Op zoek naar snelle achtbanen en spetterende attracties in een pretpark? Bezoek dan het Attractiepark Toverland. Het pretpark biedt meer dan 30 attracties voor jong en oud, zowel indoor als outdoor. Zoef razendsnel in een donkere tunnel van de Aqua Snake naar beneden. Of ervaar een magisch gevoel als je in volle vaart (75 km/u) door de bochten scheurt op de (motor-) Booster Bike.

Wil je na deze actieve dag heerlijk tot rust komen? Op steenworp afstand vind je het kindvriendelijke Center Parcs Limburgse Peel. Gelegen in een van de mooiste bosgebieden van Nederland, De Groote Peel, waar je uitgebreid kan wandelen en fietsen. Of ga gezellig bowlen en midgetgolfen. En vergeet vooral het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo niet! Na een actieve dag in attractiepark Toverland en in Limburgse Peel, kom je volledig tot rust in je vernieuwde cottage. Willen de kids nog een keer naar attractiepark Toverland? Geen probleem. Je koopt extra voordelig je entreebewijs voor Toverland in het park.

  • Afstand tot attractiepark: 5 minuten.

  • Extra voordeel: koop je entreebewijs voor Toverland met kortingen die oplopen tot €7,- per persoon bij de receptie van de Limburgse Peel.

Toverland


Plopsa Indoor Coevorden & De Huttenheugte

In Plopsa Indoor Coevorden hebben de kids een onvergetelijke tijd, met tal van (avontuurlijke) attracties. Ook ontmoeten ze in het park bekende vrienden, zoals Kabouter Plop, Bumba en Mega Mindy. Kinderen van 2 tot 10 jaar beleven ook genoeg in het attractiepark: met Piet Piraat op zijn boot De Scheve Schuit bijvoorbeeld.

Maak je uitstapje naar Plopsa Indoor Coevorden compleet door een verblijf erachteraan te plakken bij Center Parcs De Huttenheugte. Ervaar de leukste waterpret in de Aqua Mundo met een groot speelgedeelte voor de kinderen. Neem ook het vlot naar Adventure Island, met wasberenopvang en andere activiteiten voor actie en ontspanning. Of breng een bezoekje aan de Action Factory waar je kan midgetgolfen met je kinderen en racen in mini-cars! Aan het einde van de avond plof je heerlijk neer op de bank in je compleet ingerichte cottage.

  • Afstand tot attractiepark: 5 minuten.

  • Extra voordeel: boek je Plopsa Indoor Coevorden Meerdagenpas samen met je cottage.

Plopsa Indoor Coevorden

Wildlands & Parc Sandur

Een wereldexpeditie maken in 1 dag, onmogelijk? Echt niet! Bewijs het door op expeditie te gaan in Wildlands, door de jungle, de savanne en het poolgebied. Stap in de boatride over de Rimbula River en vaar langs de slingerapen en olifanten. Reis vervolgens langs dansende nijlpaarden onder water of beproef je geluk bij de goudzoekers!

Heb je plannen om deze zomervakantie naar Wildlands Adventure Zoo te gaan? Boek dan zeker een verblijf bij Center Parcs Parc Sandur. Met een compact en overzichtelijk familiezwembad met een glijbaan. Ontspan en geniet ook van een hapje en drankje in het vernieuwde tropische Parc Centrum. Maak vervolgens een rondje in een waterfiets op De Grote Rietplas. Na een actieve dag in het attractiepark en Parc Sandur kom je bij in je cottage met een terras aan het water. Of maak je verblijf extra speciaal door in een unieke Kindercottage te verblijven!

  • Afstand tot attractiepark: 10 minuten.

  • Extra voordeel: boek je Wildlands Meerdagenpas samen met je cottage.

Wildlands


Boek snel je verblijf in Limburgse Peel, De Huttenheugte of Parc Sandur tijdens je uitstapjes naar de attractieparken in de buurt.

€25 extra korting
Vul een geldig e-mailadres in: naam@voorbeeld.nl
Ik schrijf me in!