Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

€25 extra korting
Blijf up-to-date

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en profiteer van de welkomstaanbieding! Ontvang €25 extra korting op je volgende verblijf!

Vul een geldig e-mailadres in: naam@voorbeeld.nl
Ik schrijf me in!
Bekijk de voorwaarden
Ervaar Halloween bij Center Parcs

Natuur - Laatst gewijzigd op 10 Oct. 2022

Ervaar Halloween bij Center Parcs

Van 17 oktober 2022 t/m 31 oktober 2022 is het Halloween bij Center Parcs. De Market Dome wordt prachtig versierd, je kunt meedoen aan spannende activiteiten en meelopen met spannende tochten, ’s avonds geniet je met de hele familie in een gezellige cottage.

Word een echte griezel

Tover jezelf om tot echte Halloween griezel. Laat je gezicht beschilderen met een vleermuis of neem een Glitter Tattoo. Bij de Wannabe een Heks of Tovenaar krijg je de mooiste verkleedkleding aan om papa en mama eens goed te laten schrikken.

Iedereen doet mee

Tijdens Halloween doet iedereen mee! Vier Halloween samen met Orry & Friends. Maak griezelig veel plezier tijdens de Kids Halloween Disco of ga op Halloween Avontuur met Orry & Friends tijdens de Kids Halloween Parade. Je gaat op een spannende tocht door het park met toepasselijke muziek op de achtergrond. Lukt het jou om je hoofd koel te houden? Én zelfs voor het slapen gaan kun je nog naar griezelige bedverhaaltjes luisteren die worden voorgelezen door Orry & Friends!

Gezellig griezelig

Daag de hele familie uit om mee te doen met de grappige en griezelige Halloween Quiz Night in De Market Dome of kijk een griezelige film met de Halloween Movienight in het Outdoor Theater. Gooi jij van schrik je popcorn in de lucht of schrik jij helemaal nergens van? 

Griezel jij met ons mee in één van onze parken tijdens Halloween? Kijk hier voor meer informatie over de activiteiten op de website!