Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Center Parcs vernieuwt 8 parken

News - Laatst gewijzigd op 19 Jun. 2020

Center Parcs vernieuwt 8 parken

Weet je nog wat we laatst schreven over vakantietrends? Uit de laatste onderzoeken blijkt dat we meer en meer quality time met elkaar willen doorbrengen in luxe vakantiehuizen, dat we rust en cocoonen op prijs stellen, maar dat we ook wat te doen willen hebben in een mooie omgeving. Center Parcs zet die trends voort in de vernieuwing van maar liefst 8 parken!

Complete upgrade voor 8 parken

Nee, we zitten niet stil! We gaan weer een stapje verder. Hoewel… een stapje. Noem het een sprong voorwaarts! Naast de vernieuwingen die momenteel in volle gang zijn, gaan we vanaf 2020 1 voor 1 maar liefst 8 parken onder handen nemen. Het gaat om De Eemhof, De Huttenheugte, Het Heijderbos, De Kempervennen en Het Meerdal in Nederland, Erperheide  (B) enDe Vossemeren (B) in België, en het Duitse parkBispinger Heide (D). Vernieuwingen van A tot Z, van cottages tot de glijbanen in het subtropisch zwemparadijs.

Kitchen

Echt even samen in vernieuwde cottages

Volgens de trendwatchers willen we meer luxe en meer unieke ervaringen. Dat komt mooi samen in de vernieuwingen die we voor je in petto hebben. In de 8 parken krijg je een rijkere uitrusting in de Comfort cottages waar lichte kleuren en frisheid een grote rol spelen. Ook wordt het aanbod van Premium en VIP cottages veel groter en worden de hotelkamers vernieuwd, uitgerust in een luxueuse inrichting.

In elk park kun je ook kiezen voor thema cottages, zoals je ze nu al in Les Trois Forêts (F) boekt. Denk bijvoorbeeld aan een gethematiseerde kindercottage die volledig past bij de droomwereld van je koter. Zo beleef je samen met de kids bijvoorbeeld een heuse avonturenvakantie of prins- en prinsessenvakantie.

Living Room

Met z’n allen van de glijbaaaaaaan!

Als je het hebt over unieke belevingen, dan denk je meteen aan de Aqua Mundo. Iedereen is dol op ons subtropische zwemparadijs! Maar het kan nóg leuker! In De Eemhof, De Huttenheugte, Het Heijderbos, De Kempervennen, Erperheide (B) en Bispinger Heide (D) zoef je straks van de meest spectaculaire glijbanen van Europa. Langer en leuker dan je bedenken kunt. (Neem de doorzichtige tunnelglijbaan in De Vossemeren (B) als voorbeeld!). De bestaande glijbanen worden omgetoverd tot interactieve glijbanen met licht en geluid. En heb je kleintjes? Dan spetter je straks samen in nieuwe Kinder-doe-baden vol verrassingen!

Monkey Splash glijbaan De Vossemeren

Nog meer (nieuwe) actie met het gezin

Actieve vakanties zijn in. Nu al kun je in onze parken kiezen uit de leukste binnen- en buitenactiviteiten om samen te doen. En dat wordt alleen maar meer! Wat dacht je van interactieve bowling in alle parken (ook leuk om samen met opa en oma te doen) en nieuwe speeltuinen in dierenthema, bijvoorbeeld het ezel-thema in Erperheide (B). En een compleet nieuw dierenpark-concept in Het Meerdal en Bispinger Heide zoals in Le Bois aux Daims (F), waar je in het hart van de natuur bent en dichterbij de dieren komt. Of een vernieuwde Jungle Dome waar je je nóg meer een ontdekkingsreiziger voelt, en Action Factory’s die gaan uitpuilen van de actie?

Speeltuin Erperheide - artist impression by Spielart GmBH Laucha
Speeltuin Erperheide - artist impression by Spielart GmBH Laucha

 

Meer gemak in nóg mooiere parken

Nog een trend: eropuit in bos- en heidegebieden in eigen land. Ook daarin zet Center Parcs de standaard, met parken in de mooiste natuur. Maar we gaan je in het park nóg meer laten genieten van het groen door fraaie promenades aan te leggen, alles sfeervol te verlichten en te zorgen dat je over mooie paden van je cottage naar de Aqua Mundo en Market Dome wandelt.

En je kunt zó naar binnen in de Aqua Mundo met het polsbandje dat je bij aankomst ontvangt. En dat werkt ook bij de lockers. En bij de activiteiten. En over een tijdje is het bandje ook de sleutel voor je cottage. Handig! Want dat wil je tenslotte als je er even tussenuit bent: geen gedoe, maar veel gemak!

Polsbandje scant een activiteiten-voucher

Klaar voor gloednieuwe vakantie-ervaringen? Of benieuwd naar wat wij zoal hebben vernieuwd? Kijkhier voor de meest recente informatie.