Center Parcs blog

Vernieuwingen, exclusieve foto’s, nieuws, tips en nog veel meer.

Golf van vernieuwingen rolt door De Eemhof

News - Laatst gewijzigd op 09 Jul. 2020

Golf van vernieuwingen rolt door De Eemhof

Zoals je hier vast al eerder hebt gelezen, zijn we bijna al onze parken aan het vernieuwen. Zo blijven we de nieuwe standaard zetten in familievakanties, met cottages en activiteiten waar je onvergetelijke herinneringen aan overhoudt. Onze bouwteams en stylisten zijn druk aan de slag in De Eemhof.

 

Bij deze vernieuwingen laten we ons inspireren door de omgeving. Hoe mooier een park in de omringende natuur past, hoe beter. En De Eemhof heeft een bijzondere ligging: tussen het Eemmeer en het Horsterwold, West-Europa’s grootste loofbos. Bovendien heeft De Eemhof wat andere parken niet hebben: een Mediterraans tintje in de vorm van de Market Square.

 

Vernieuwde cottages


Alle elementen uit de omgeving ga je terugzien in de nieuwe styling: speelse elementen in de Comfort cottages, glinsterend blauw en rijke groenschakeringen in Premium cottages en warme geeltinten in de luxueuze VIP cottages. In het meubilair, op de muren en de vloer, en in de decoratie die je zo een gevoel van thuis geeft. Maar ook natuurelementen zoals de vogels uit het bos, komen op een speelse manier terug.

Vernieuwde Comfort cottage
Vernieuwde Comfort cottage in De Eemhof


 

Vernieuwde Premium cottage in De Eemhof
Vernieuwde Premium cottage in De Eemhof

 

Vernieuwde VIP cottage in De Eemhof
Vernieuwde VIP cottage in De Eemhof

 

De vernieuwde cottages worden een heerlijke plek om samen thuis te komen van een dagje watersporten, fietsen, klimmen of cultuur snuiven en shoppen in Amsterdam. De eerste accommodaties zijn nu al boekbaarBekijk de vernieuwde cottages in de Park Primeur video! 

 

 

Avontuurlijk overnachten, dat kan ook in De Eemhof. In de nieuwe Avontuur cottage reis je van de ene wereld in de andere (ontdekkings-)wereld! Stap binnen in een bibliotheek waar je leest over de werelden en je reis kan beginnen. Wij verklappen alvast enkele spannende ontdekkingen ...
 

 

Nieuwe activiteiten

 

Duo Racer en Speeltuin
Duo Racer en Speeltuin - Artist impressions by Spielart GmbH Laucha


Duo Racer

Goed nieuws voor fans van de Turbo Twister: de Aqua Mundo is uitgebreid met nóg een superglijbaan, de Duo Racer. Op deze glijbaan zijn spanning en sensatie verzekerd, want je giert met hoge snelheid door de bochten en je kunt tegen elkaar racen! Klaar voor een wedstrijdje? 

 

 

Buitenspeeltuin 

Ook kun je loltrappen in de grote nieuwe buitenspeeltuin. En die is bijzonder! De nieuwe speeltuin heeft namelijk een dierenthema: de bever. Hoe leuk is dat? De kinderen zullen zich er zeker niet vervelen. 
 

Nóg meer moois


Als je in een vernieuwde cottage of hotelkamer verblijft, wil je natuurlijk dat de rest van het park daar niet bij achter blijft.

  • In de Action Factory kun je na een grote vernieuwing nóg meer activiteiten doen, in een compleet nieuwe (subtropische) styling. Tipje van de sluier: de bowlingbanen zul je niet meer terugkennen!
  • Even shoppen op de Market Square voor een nieuwe outfit? De winkels zelf krijgen ook een nieuw jasje!
     

De vernieuwing van De Eemhof pakken we zone voor zone aan. Het duurt dus nog even voordat alles klaar is.

 

Check ondertussen deze pagina regelmatig voor updates!