Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Center Parcs blog

Vernieuwingen, exclusieve foto’s, nieuws, tips en nog veel meer.

De Kempervennen loopt bijna over van de vernieuwingen

News - Laatst gewijzigd op 15 Jul. 2021

De Kempervennen loopt bijna over van de vernieuwingen

Met zijn twee uitgestrekte meren en een grote Aqua Mundo is De Kempervennen een echte waterwereld. Met activiteiten die de adrenaline door je lijf jagen. Maar er zijn ook volop vernieuwingen aan de gang waarvan je hart sneller gaat kloppen. De eerste vernieuwde cottages zijn al boekbaar!

 


Verblijf in een vernieuwde cottage


Van vloer tot plafond, van keuken tot badkamer, alles wordt vernieuwd zodat je een heerlijk verblijf hebt. En net als in al onze vernieuwde parken (zoals De Eemhof, Park Zandvoort en Het Heijderbos) laten we ons ook in De Kempervennen inspireren door de omgeving. Water en bossen dus!
 

  • In de Comfort cottages zie je dat bijvoorbeeld terug in de styling met peddels, visfiguren en andere items die de natuur naar binnen halen. Maar ook in grafische prints die met het water te maken hebben.
  • De decoratie in de Premium cottages is rijk aan natuurlijke materialen en vormen die je terugvindt in de omringende natuur.
  • Ook in de VIP cottages kom je heerlijk tot rust in een moderne inrichting vol verwijzingen naar water en groen, in mooie prints en luxe stoffen en materialen.
     


De eerste vernieuwde cottages zijn al boekbaar voor aankomsten vanaf midden maart 2021. Precies op tijd voor de ontluikende natuur. Wees er snel bij!


Nieuw! Avontuur cottages

We gaan niet alleen vernieuwen, je kunt ook op ontdekking in compleet nieuwe cottages: Avontuur cottages. En de naam zegt eigenlijk alles al. Iedere kamer heeft een nieuwe verrassing in petto. Je loopt van een Arabische keuken naar een jungle-slaapkamer, van een onderwaterwereld-badkamer naar een speelkamer die… nou ja… de kinderen zijn niet meer te houden!

 

Geniet samen van vernieuwde activiteiten


Samen leuke dingen doen? Top! En ook hier hebben we vernieuwingsnieuws. Om te beginnen zijn de bowlingbanen in een nieuw, flitsend jasje gestoken. Met LED-verlichting, om de spanning (en de sfeer) op te voeren. En de buitenspeeltuinen hebben een leuk natuurthema gekregen. Met natuurlijke materialen, uiteraard.

 

Shoppen met een big smile


De nieuwste winkel in De Kempervennen is Shop & Smile. Goeie naam, want ze hebben er alles waar je vrolijk van wordt. Van de laatste seizoensmode tot speelgoed en schoonheidsproducten. Of neem een leuke souvenir mee, om nog lang na te genieten van je verblijf

 

De Kempervennen heeft nog veel meer vernieuwingen voor je in petto, dus hou deze pagina goed in de gaten.