Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Center Parcs blog

Vernieuwingen, exclusieve foto’s, nieuws, tips en nog veel meer.

De Kempervennen loopt bijna over van de vernieuwingen

News - Laatst gewijzigd op 06 Oct. 2021

De Kempervennen loopt bijna over van de vernieuwingen

Spannend hè? Een tijd geleden hebben we al een tipje van de sluier opgelicht: in De Kempervennen, adrenaline-park bij uitstek met zijn watersportmeer, grote Aqua Mundo en uitdagende activiteiten, zijn vernieuwingen aan de gang waar je hart nóg sneller van gaat kloppen. We kunnen er nu nog meer van onthullen. En zoals je weet: de eerste vernieuwde cottages zijn al boekbaar!


Verblijf in een vernieuwde cottage


Van vloer tot plafond, van keuken tot badkamer, alles wordt vernieuwd zodat je een heerlijk verblijf hebt. En net als in al onze vernieuwde parken (zoals De Eemhof, Park Zandvoort en Het Heijderbos) laten we ons ook in De Kempervennen inspireren door de omgeving. Water en bossen dus!
 

  • In de Comfort cottages zie je dat bijvoorbeeld terug in de styling met peddels, visfiguren en andere items die de natuur naar binnen halen. Maar ook in grafische prints die met het water te maken hebben.
  • De decoratie in de Premium cottages is rijk aan natuurlijke materialen en vormen die je terugvindt in de omringende natuur.
  • Ook in de VIP cottages kom je heerlijk tot rust in een moderne inrichting vol verwijzingen naar water en groen, in mooie prints en luxe stoffen en materialen.
     


De eerste vernieuwde cottages zijn al boekbaar voor aankomsten vanaf midden maart 2021. Precies op tijd voor de ontluikende natuur. Wees er snel bij!


Nieuw! Avontuur cottages

We gaan niet alleen vernieuwen, je kunt ook op ontdekking in compleet nieuwe cottages: Avontuur cottages. En de naam zegt eigenlijk alles al. Iedere kamer heeft een nieuwe verrassing in petto. Je loopt van een Arabische keuken naar een jungle-slaapkamer, van een onderwaterwereld-badkamer naar een speelkamer die… nou ja… de kinderen zijn niet meer te houden!

 

Spectaculaire glijbanen in vernieuwde Aqua Mundo

Met een noodgang naar beneden op een glijbaan? Cool! Komen daar ook nog een grote luchtband, interactie en lichteffecten bij? Dan heb je de nieuwe Aqua Racer! En dan is er nóg een nieuwe glijbaan in de Aqua Mundo van De Kempervennen: de Aqua Loop. Daarop ga je eerst omlaag… en dan weer omhoog, door een scherpe bocht. Kriebels verzekerd.

De nieuwe glijbanen staan gepland voor het voorjaar van 2022. Maar nú al is het koraalbad vernieuwd, vol tropische vissen in de mooiste kleuren. Snorkel op en duiken maar!


Action Factory vol nieuwe actie

De plannen voor de vernieuwde Action Factory (zomer 2022) zijn nu ook bekend. De kleintjes kunnen het circuit onveilig maken met de nieuwe Mini-cars en Bumper cars, en er is een gezellige speelhoek. Tieners gaan hun eigen gang in de sportarena en de tienerhoek. Dat belooft een heerlijk rustige cappuccino te worden op het nieuwe terras
 

Geniet samen van vernieuwde activiteiten


Samen leuke dingen doen? Top! En ook hier hebben we vernieuwingsnieuws. Om te beginnen zijn de bowlingbanen in een nieuw, flitsend jasje gestoken. Met LED-verlichting, om de spanning (en de sfeer) op te voeren. En de buitenspeeltuinen hebben een leuk natuurthema gekregen. Met natuurlijke materialen, uiteraard.

 

Shoppen met een big smile


De nieuwste winkel in De Kempervennen is Shop & Smile. Goeie naam, want ze hebben er alles waar je vrolijk van wordt. Van de laatste seizoensmode tot speelgoed en schoonheidsproducten. Of neem een leuke souvenir mee, om nog lang na te genieten van je verblijf


Om al deze vernieuwingen makkelijk te kunnen vinden, is ook de bewegwijzering in het park aangepakt, en is er nieuwe verlichting, voor de donkere uren. En zo lang je je nieuwe, digitale polsbandje om hebt, kun je makkelijk naar binnen in je eigen cottage en de Aqua Mundo, en je supersnel aanmelden bij de activiteiten.

Dus: boek snel je cottage in De Kempervennen en geniet van alle vernieuwingen!