Inspiratie

Beleef de Pony Vakantie in Het Meerdal in 360°

News - Laatst gewijzigd op 07 Aug. 2018

Beleef de Pony Vakantie in Het Meerdal in 360°

Beleef de Pony Vakantie in Het Meerdal in 360°

De Pony Vakantie bestaat nu al enkele maanden en is ideaal voor de echte pony fans. Maar hoe ziet een Pony Vakantie er precies uit? Met deze 360 video krijg je een goed beeld van hoe het er werkelijk uitziet. En met onderstaande kom je er achter hoe zo’n verblijf verloopt, van dag tot dag.

Vrijdag

Als je een weekendverblijf hebt geboekt mag je vanaf 15:00 in je cottage, met uitzicht op de rijbak. Er zijn dan nog geen pony’s te bespeuren want maandag, woensdag en vrijdag hebben de pony’s een rustdag op hun heerlijke en rustige groene weide. Een ideale namiddag voor jou om dus uit te pakken, het gezellig te maken in de cottage en het park te verkennen.

Zaterdag

Nu begint de pony pret echt! Na een lekker ontbijt in je cottage of in de Evergreenz wordt er om 9:15 bij de rijbak verzameld voor een introductie. Hier krijg je uitleg van de ervaren pony begeleiders over hoe je met een pony moet omgaan, wat ze graag eten en wat ze graag doen. Een soort kennismakingsronde eigenlijk.

Om 9:30 is het zover en worden de pony’s gehaald. Er wordt gekeken naar het karakter en de grootte van de pony zodat die zeker past bij de jonge ponyliefhebbers. Tussen 10:00 en 12:00 is het eindelijk tijd voor wat echte quality-time met je pony. Je kunt de pony verzorgen en er een ritje op maken in de rijbak. Na een middagpauze is er van 13:30 tot 14:30 rijles, daarna is er wat vrije tijd, wordt er opgeruimd en de stallen schoongemaakt. Om 15:30 worden de pony’s terug naar hun weide gebracht.

Net nog genoeg tijd om in de Aqua Mundo te duiken, de BALUBA onveilig te maken of je topscore in de Indoor Minigolf te verbeteren.

Zondag

Vanaf 09.15 kan er verzameld worden bij de paddock. Om 9:30 worden de pony’s weer uit hun weide gehaald. En op zondag mag het allemaal wat feestelijker. Het is tijd om je pony uit te dossen met de mooiste strikjes en vlechtjes om er daarna trots mee door de rijbak te rijden. Na een middagpauze is het tussen 13.30 en 14.15 tijd voor een buitenrit, dan rijd je met de pony een stuk door het park. Na een mooie dag is het weer knuffel- en opruimtijd, en met een laatste knuffel en foto wordt er om 15.30 afscheid genomen van je nieuwe beste vriend.

Je cottage is nog beschikbaar tot maandagochtend 10:00 en dus kun je nog even van het park genieten.

Heb je ook al eens een eigen pony gewild? Tijdens een Pony Vakantie op Het Meerdal of Erperheide kun je dit allemaal beleven, kijk hier voor meer informatie.