Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Center Parcs blog

Center Parcs blog

Vernieuwingen, exclusieve foto’s, nieuws, tips en nog veel meer.

Griezel mee tijdens Halloween

News - Laatst gewijzigd op 08 Jan. 2019

Griezel mee tijdens Halloween

Van 12 september 2016 t/m 31 november 2016 is het Halloween bij Center Parcs. De Market Dome wordt prachtig versierd, je kunt meelopen met de optochten in het donker en ’s avond geniet je met de hele familie in een gezellige cottage. Maar er is nog veel meer te doen en te beleven. 

Wordt een echte griezel

Tover jezelf om tot echte Halloween griezel. Laat je gezicht beschilderen met een vleermuis of neem een Glitter Tattoo. Bij de Wannabe een Heks of Tovenaar krijg je de mooiste verkleedkleding aan om papa en mama eens goed te laten schrikken.

Halloween schmink

Iedereen doet mee

Tijdens Halloween doet iedereen mee, dat is natuurlijk het leukste. Tovenaar Macrobius loopt voorop in de Kids Halloween Parade, op zoek naar de Toverhoed. Voor de gene die durven is er de Tiener Griezelparade. In het donkere park kom je zomaar monsters en spoken tegen. Tijdens de Kids Halloween Disco kun je lekker mee dansen op de Halloween-beats.

Halloween

Gezellig griezelig

In de Market Dome kun je vol spanning luisteren naar de Kids Halloween Voorleesverhaaltjes of kijken naar een kinderfilm op het grote scherm. Daag jij de hele familie uit om mee te doen met de grappige en griezelige Halloween Quiz Night? En voor de echte coole kids is er de Halloween Pool Party in de Aqua Mundo, met spookachtig licht en spannend geluid op deze donkere avond.

Halloween voorleesverhaaltje

 

Wil je meer weten over wat je kunt doen tijdens Halloween bij Center Parcs. Kijk dan eens op de website. Durf jij langs te komen?