Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Center Parcs blog

Vernieuwingen, exclusieve foto’s, nieuws, tips en nog veel meer.

Het Meerdal bestaat 50 jaar… en pakt uit met heel veel nieuws

News - Laatst gewijzigd op 13 Sep. 2021

Het Meerdal bestaat 50 jaar… en pakt uit met heel veel nieuws

Het Meerdal is dit jaar 50 jaar jong. Jong? Jazeker! Want het bosrijke park in Noord-Limburg krijgt een uitgebreide metamorfose om deze mooie verjaardag te vieren. We vernieuwen bijna alles, van cottages tot Aqua Mundo, van restaurants tot speeltuinen.

 

Het begin is gemaakt


Als je met je kinderen in dit gezellige familiepark rondloopt, trekken die je vanzelf mee naar de eerste vernieuwing: we hebben nieuwe thema-speeltuinen aangelegd. Goed voor uren wip-, schommel- en klauterplezier.


Maar we hebben nog meer klassiek vakantieplezier in een nieuw jasje gestoken. Zo zijn de bowlingbanen vernieuwd, met LED-verlichting en touchscreens. En heb je zin in een snack, dan bakt Frites Affairs graag een portie heerlijke frieten voor je. Die je zelf kunt pimpen op het sauzenorgel, met unieke smaken.

 

De grote metamorfose


De eerste vernieuwingen zijn pas het opwarmertje. De grote metamorfose begint nu. O.a. álle cottages zijn aan de beurt: van vloer tot plafond, alles pakken we aan. En we stylen het af in de sfeer van het park. Verwacht dus mooie natuurlijke materialen en verwijzingen naar flora en fauna.

Daarna gaan de handen uit de mouwen om de Market Dome te vernieuwen. En verrassen we je met nóg meer zwemplezier in de Aqua Mundo.
 

Impressie van de VIP woonkamer in De Kempervennen (ter referentie)


Benieuwd hoe het wordt? Hou dan deze pagina goed in de gaten! We laten je hier regelmatig updates zien van Het Meerdal. En… je kunt al snel de vernieuwde cottages boeken!