Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Center Parcs blog

Vernieuwingen, exclusieve foto’s, nieuws, tips en nog veel meer.

Het Wereld Natuur Fonds en Center Parcs: samen werken aan harmonie tussen mens en natuur

News - Laatst gewijzigd op 08 Jan. 2019

Het Wereld Natuur Fonds en Center Parcs: samen werken aan harmonie tussen mens en natuur

Center Parcs en het Wereld Natuur Fonds delen een grenzeloze liefde voor alles wat leeft. Daarom werken we al jaren in veel parken samen. Omdat we het belangrijk vinden dat mensen in aanraking komen met de natuur. Letterlijk.

Wij geloven namelijk in het écht beleven van de natuur. Zodat mensen zelf ontdekken hoe belangrijk het is om goed voor de natuur te zorgen. Zo hebben we ontmoetingsplekken ontwikkeld waar gasten naast de inheemse natuur in de parken ook exotische flora en fauna kunnen beleven. Zoals de Jungle Expeditie in de Jungle Dome en het Leven in Zee-bad.

Maar we werken ook samen in campagnes als Earth Hour en de Herfstduik. En we betrekken kinderen bij het milieu - bijvoorbeeld met Wannabe een Parkranger en de Kids Climate Conference, waarin gezinnen meedenken over de groene toekomst van onze planeet.

De natuur is het grootste goed dat we hebben. Laten we dan ook de handen ineen slaan en er goed voor zorgen. Zo vergroten we samen de natuurlijke rijkdom om ons heen. Dat zit nu eenmaal in onze natuur!