Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Center Parcs blog

Vernieuwingen, exclusieve foto’s, nieuws, tips en nog veel meer.

In De Vossemeren blinkt het van de vernieuwingen

News - Laatst gewijzigd op 01 Dec. 2021

In De Vossemeren blinkt het van de vernieuwingen

En wéér vernieuwen we een van onze parken. Deze keer: De Vossemeren. De eerste vernieuwde cottages blinken al! We nemen je graag mee voor een rondje door het park, om je over al het nieuws bij te praten.
 

 

Volop genieten in vernieuwde cottages

De keuken, de badkamer, de vloeren, de meubels: alles wordt vernieuwd. In alle cottages. Je vernieuwde Comfort cottage is dus van alle gemakken voorzien, Premium cottages hebben fijne extra’s en in een VIP cottage voel je je helemaal een koning te rijk. En dat allemaal in een interieur waarin kleuren en materialen uit de omgeving terugkomen. We noemen: bossen, water en de Sahara van Lommel. Als dát je niet nieuwsgierig maakt…

Vernieuwde woonkamer Comfort cottage
Vernieuwde badkamer VIP cottage
Slaapkamer details VIP cottage

 

Ook alle hotelkamers worden vernieuwd

Ga je er lekker met z’n tweetjes op uit? Dan kun je straks in De Vossemeren ook kiezen voor een heerlijke, vernieuwde hotelkamer. Dicht bij de Aqua Mundo en de vernieuwde Market Dome, ideaal. Laat je maar lekker in de watten leggen!

 

Binnenkort verwacht: Wonders of Nature cottage

Als je nog heel even geduld hebt, wacht je een bijzonder avontuur: de gloednieuwe Wonders of Nature cottage. Je wordt meegevoerd in het verhaal van een bioloog en een geoloog. De wereldreis die zij hebben gemaakt, maak jij van kamer tot kamer. Een onvergetelijk verblijf!

 

Nieuws uit de Market Dome

Het bruisende middelpunt van De Vossemeren heeft een lekkere verrassing voor je. Als je trek hebt in een snack (tuurlijk, het is vakantie, je hebt gezwommen!) móet je even naar de Frites Affairs: de lekkerste friet, met schil, waar je nog eens je eigen draai aan geeft met je keuze bij het sauzenorgel.


Heb je zin om te gamen, dan is de nieuwe Gametown je bestemming - vol games en spellen waar iedereen zijn favoriet tussen vindt. Ben je meer van het bowlen? Voltreffer! Want de bowlingbanen hebben een upgrade gekregen en zijn nu helemaal digitaal en interactief.
 

Buiten-nieuws

Hebben je kids zin om te klimmen, glijden en schommelen? In de frisse buitenlucht? Dan op naar de nieuwe thematische speeltuinten – die zijn al klaar. Maak een rondje door het park en probeer zelfs welke je het leukste vindt!

We zijn druk bezig!

Nog niet alles is af. Onze planning is om volgend jaar alles vernieuwd te hebben. Maar we hebben de mouwen opgestroopt, en de eerste vernieuwde cottages zijn al beschikbaar. Zodat jij op een heerlijk verblijf in De Vossemeren kunt rekenen.

Als je nú boekt, ben je een van de eerste gasten in een vernieuwde cottage in De Vossemeren!