Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Center Parcs blog

Vernieuwingen, exclusieve foto’s, nieuws, tips en nog veel meer.

Nieuwe gethematiseerde cottages in De Huttenheugte en De Vossemeren

News - Laatst gewijzigd op 25 Jun. 2021

Nieuwe gethematiseerde cottages in De Huttenheugte en De Vossemeren

Stap in het verhaal van een jongeman en zijn verloofde, die elkaar tegen het lijf liepen aan de voet van een vulkaan. Hij bioloog, zij geoloog, allebei reislustig. Hun liefde voor de natuur was de inspiratie voor de nieuwe Magical Nature cottages in De Huttenheugte en De Vossemeren (B).
 

In elke kamer van de Magical Nature cottage vind je iets terug van hun belevenissen. Op die manier maken jullie zelf ook een reis langs de wonderen van de natuur. We hebben al eerder een tipje van de sluier opgelicht – nu krijg je een voorproefje van de rest. Maar… de echte verrassingen ontdek je pas in de cottage zelf!


Stap binnen in de natuur

Kom binnen! In de gang van je cottage maak je kennis met het avontuurlijke leven van onze twee ontdekkingsreizigers. Een fotogalerij neemt je mee op hun reizen over de hele wereld, van de ene natuurpracht naar de andere.

 

De waterval-woonkamer

Doe de deur van de woonkamer open en verwonder je. Er klettert een heuse waterval vanaf de muur over het bankstel naar beneden. Het gesteente achter de waterval is zowel op de muur als in de rugleuning van de bank terug te zien. Ook loszittende stenen (zachte sierkussens) zijn niet vergeten! En zie je de touwen achter de bank? Zo loop je via "een loopbrug" achter de waterval-bank. Nét echt!

 

Een bloemrijke keuken

Geuren en kleuren maken de keuken tot het hart van elk huis. Dus ook van je Magical Nature cottage. Alleen gaan we hier nog een stapje verder. Het is alsof je in een wilde bloemenweide stapt. Er is zelfs een tekenmuur waar de kids hun mooiste bloemencreaties kunnen maken. En staat daar nou echt een bosje eetbare bloemen op tafel?

 

Rustgevende reuzen in de slaapkamer

Tuurlijk, olifanten en walvissen zijn imposante scheppingen van de natuur. Maar nóg een slagje groter zijn de gigantische Sequoia’s in Amerika. Deze mammoetbomen kunnen bijna 100 meter hoog worden. De rustgevende reuzen komen in de ouderslaapkamer terug in allerlei decoraties, voor een heerlijk relaxt sfeertje.

 

Slapen onder de sterren

387, 388, 389… ’s Avonds in het stapelbed tellen de kids geen schaapjes, maar sterren. De sterrenhemel op het plafond doet je wegdromen naar avonturen in de onmetelijke ruimte. Natuurlijk mag het maanlampje aan blijven, dat doen papa en mama wel uit. En net voor je in slaap valt, zie je nog even het Noorderlicht.

 

The floor is lava-speelkamer

De kinderspeelkamer is het toneel van het vulkanische landschap. Pas op, want… the floor is lava! De vulkaan is net uitgebarsten, de grond is loeiheet onder je voeten, dus let goed op waar je gaat staan. Weet jij deze challenge zolang mogelijk vol te houden, zonder de vloer te raken?

 

Lichtgevende waterwereld

Eigenlijk weten we maar bijzonder weinig van het oceaanleven. Maar één ding staat vast: het is er af en toe sprookjesachtig. Lichtgevend zelfs. En dat vind je terug in je badkamer. We snappen best dat je er net wat langer voor de spiegel blijft staan dan normaal.

 

Zelfs het kleinste kamertje…

… is gedecoreerd met wonderbaarlijke, geologische schatten. Alsof je in een donkere grot staat. Of zit.

 

Binnenkort kun je de bijzondere Magical Nature cottages boeken. Hou deze pagina’s dus goed in de gaten! Benieuwd naar onze andere thema-cottages, van spannende Avontuur cottages tot luxueuze Wellness cottages? Bekijk ze hier.