Center Parcs blog

Vernieuwingen, exclusieve foto’s, nieuws, tips en nog veel meer.

Nieuwe gethematiseerde cottages in De Huttenheugte en De Vossemeren

News - Laatst gewijzigd op 19 May. 2021

Nieuwe gethematiseerde cottages in De Huttenheugte en De Vossemeren

Alle natuurwonderen tijdens één vakantie beleven? Yes, you can! In De Huttenheugte en De Vossemeren (B) introduceren we een nieuwe special in Magical Nature stijl. Bij binnenkomst stap je direct het thema binnen en geven we heel subtiel prijs welke natuurwonderen je kunt verwachten in de cottage. Dit zullen we in dit artikel ook doen, per kamer! 


De waterval-woonkamer

Doe de deur van de woonkamer open en verwonder je over het eerste natuurfenomeen. Er klettert een heuse waterval vanaf de muur over het bankstel naar beneden. Het gesteente achter de waterval is zowel op de muur als in de rugleuning van de bank terug te zien. Ook loszittende stenen (ofwel zachte sierkussens) zijn niet vergeten! En zie je de touwen achter de bank? Zo loop je via "een loopbrug" achter de waterval-bank! Nét echt toch? 
 


The floor is lava-speelkamer

Het volgende natuurwonder welke terugkomt in de kinderspeelkamer is het vulkanische landschap. Op een speelse manier is deze uitgelicht door het denkbeeldige spel: the floor is lava! Dus let goed op waar je staat, want de vulkaan is net uitgebarsten en de grond is loeiheet onder je voeten. Weet jij de zogenaamde challenge zolang mogelijk vol te houden, zonder de vloer te raken? 
 


Kun jij al raden welke natuurfenomenen zich laten zien in andere kamers? Houd dit blogartikel goed in de gaten, binnenkort verklappen we er nog een! Benieuwd naar de andere thema-cottages (van spannende Avontuur cottages tot luxeuse Wellness cottages), bekijk ze hier