Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Center Parcs blog

Center Parcs blog

Vernieuwingen, exclusieve foto’s, nieuws, tips en nog veel meer.

Ondergedompeld in luxe: Exclusive cottages

News - Laatst gewijzigd op 09 Dec. 2020

Ondergedompeld in luxe: Exclusive cottages

Met de Exclusive cottages bieden we je naast Comfort, Premium en VIP en luxe-niveau. Zowel in Park Allgäu (D) als in Les Trois Forêts (F) vind je de Exclusive cottages met alle luxe die je maar wensen kunt. Kom tot rust op je fraaie vlonderterras, inclusief privésauna. Gezellig met z’n allen rond de barbecue, genietend van elkaars verhalen. Of kom tot rust in je eigen wellness ruimte, luxe alom!

 

Een gezellige sfeer in luxe

Van binnen én van buiten zijn de Exclusive cottages in Park Allgäu architectonische juweeltjes. Een typische regionale hooischuur stond model voor de bouw, waaraan de architecten zelf een eigentijdse touch hebben gegeven. Voor de inrichting zijn veel eersteklas houten elementen gebruikt in combinatie met groene accenten waardoor de cottages een gevoel van rust uitstralen. Precies wat je nodig hebt! Nieuwsgierig naar meer foto's en het hoogtepunt: de wellness-badkamer? Lees hier het artikel: De eerste foto's: Exclusive cottages in Park Allgäu

 

Exclusive cottage in Park Allgäu
Exclusive cottage in Park Allgäu

 

Een opvallend, elegant design

Ook de Exclusive cottages in Les Trois Forêts zijn voorzien van een opvallend design. Hoogwaardige, houten elementen in combinatie met een moderne inrichting en gele accenten zorgen voor een gevoel van huiselijkheid. Stel jezelf voor hoe je heerlijk uitslaapt in je stijlvolle slaapkamer en hoe je gezellig aan de ontbijttafel zit in de moderne keuken. De hele cottage ademt een combinatie van elegantie, luxe en gezelligheid uit.

 

Exclusive cottage in Les Trois Forêts
Exclusive cottage in Les Trois Forêts

 

Neem een kijkje

Ben jij benieuwd hoe het is om samen met je gezin of vrienden in een Exclusive cottage te verblijven? Bekijk dan de Exclusive cottage in Les Trois Forêts in 360 graden.
 

 

In de Exclusive cottages heb je alle ruimte om samen te zijn. Om samen herinneringen te maken aan een bijzonder verblijf.