Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Center Parcs blog

Vernieuwingen, exclusieve foto’s, nieuws, tips en nog veel meer.

Ons Duitse park Bispinger Heide wordt vernieuwd

News - Laatst gewijzigd op 12 Nov. 2020

Ons Duitse park Bispinger Heide wordt vernieuwd

Bispinger Heide (D), gelegen aan de rand van de Duitse Lüneberger Heide, zal begin 2022 in een nieuw jasje gehuld zijn. We beginnen bij de vernieuwde cottages, waaronder de unieke Dieren in het Bos cottage en praten je ook bij over de nieuwe activiteiten.
 

Dit is een impressie van het ontwerp van De Kempervennen


Vakantiehuizen met een regionaal karakter


Het karakter van de Duitse regio – enerzijds de prachtige natuur van de Lüneberger Heide, anderzijds de rijke cultuur en geschiedenis van de nabijgelegen steden zoals Hamburg, Bremen en Hannover – is door verweven in de vernieuwde cottages. Voor de inrichting van de Comfort cottages waren de dierlijke bewoners van de heide en de planten een inspiratiebron. Voor de Premium cottages zijn vooral veel natuurlijke materialen en vormen gebruikt. En in de VIP cottages zien we een mix van natuurlijke en luxueuze decoratieve elementen terug!

 

Nieuw in Duitsland: de Dieren in het Bos cottage


Het portfolio van speciale accommodaties in Bispinger Heide (D) is uitgebreid met nóg een unieke thema cottage: de Dieren in het Bos cottage. Een gethematiseerde cottage die zijn naam erg letterlijk neemt. Er zijn verschillende soorten dieren te ontdekken in elke kamer – van bosvogels in de woonkamer tot nachtdieren in de slaapkamers en amfibieën in de badkamer. Niet alleen erg leuk, maar ook nog eens erg leerzaam om te weten te komen in welke omgeving de dieren leven en hoe.
 

 

Talloze nieuwe activiteiten voor elk weertype


Sinds de zomer zorgen de nieuwe speeltuinen met dierenthema’s voor oneindig veel speelplezier! Ook in de vernieuwde kinderboerderij kunnen de kinderen hun geluk op. En met meer ruimte voor de dieren, zijn vooral zij blij met hun nieuwe ‘thuis’. Benieuwd naar meer? Kom dan eind 2020 genieten van de vernieuwde Action Factory inclusief indoor speelwereld BALUBA (met nieuwe Foam Factory en klimvulkaan).
 


Nog meer glijplezier in de Aqua Mundo


Ook in het subtropisch zwemparadijs kun nieuwigheden verwachten! Vanaf eind 2020 race je namelijk van de spectaculaire bandenglijbaan Aqua Racer (met interactieve elementen) – cool! Naast de glijbaan, worden ook de kleed- en doucheruimtes aangepakt.
 

 

Vernieuwingen in de Market Dome


Ook de Market Dome mag niet ontbreken in het rijtje met vernieuwingen. Er opent o.a. een grote Shop & Smile winkel waar je voor de nieuwste badmode en speelgoed terecht kunt. En voor wat ontspanning kun je ook helemaal los in de nieuwe Gametown, met de leukste flipperkasten, air hockey en racesimulators. In voor een potje bowlen? De LED-bowlingbanen maken er een feestje van!
 

Wij kunnen in elk geval niet wachten om jullie te verwelkomen in dit vernieuwde park tegen het einde van 2020. Jij ook niet? We houden je hier op de hoogte wanneer de accommodaties boekbaar worden!