Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Center Parcs blog

Center Parcs blog

Vernieuwingen, exclusieve foto’s, nieuws, tips en nog veel meer.

Ontdek de duurzame oase van Villages Nature® Paris

News - Laatst gewijzigd op 29 Mar. 2022

Ontdek de duurzame oase van Villages Nature® Paris

In samenwerking met Euro Disney SCA bouwen wij aan Villages Nature® Paris. De nieuwe duurzame vakantiebestemming op een steenworp afstand van Disneyland Parijs®. Ontdek de 5 werelden waar recreatie, sport, ontdekking en ontspanning samenkomen.

Sustainability

Beleef de 5 werelden van Villages Nature® Paris

In Villages Nature® Paris is alles bijzonder. Natuur en architectuur vormen één unieke wereld. Ontdekkingen en belevenissen ontstaan als vanzelf, in een fantasierijke omgeving. Bekijk de collage en beleef de werelden:

Aqualagon. Water, water en nog eens water! 6 Reuzenglijbanen, een golfslagbad, bubbelbaden, een buitenlagune die het hele jaar door op natuurlijke wijze tot 30° verwarmd wordt… Dikke waterpret!

BelleVie Farm. Het leven op de boerderij kent straks geen geheimen meer. Stallen, dieren, een moestuin… Alles om in de klompen van een echte boer te staan! Wat minder weer? Dan gaan jullie toch gewoon richting de enorme overdekte speelplaats – schaterlachen toegestaan!

Forest of Legends. Ontdek het bos eens op een andere manier. Met een interactieve Verhalencirkel, Elfjesspelletjes tussen de magische bomen en het Bomenkoninkrijk met mysterieuze paadjes en wiebelende hangbruggen.

Extraordinary Gardens. Gebruik al je zintuigen om de rijkdom van de natuur te ontdekken. Volg een route vol spelletjes, of een rustige route.

Lakeside Promenade. Het hart van het park bruist overdag en ’s avonds. Flaneer in de schaduw van de hangende tuinen, proef van de heerlijke gerechten van de chefs en winkel in leuke boetieks.

Ontdek nu Villages Nature Paris® en beleef een unieke vakantie!