Center Parcs blog

Vernieuwingen, exclusieve foto’s, nieuws, tips en nog veel meer.

Vernieuwde Aqua Mundo in Park De Haan (B)

News - Laatst gewijzigd op 19 Mar. 2020

Vernieuwde Aqua Mundo in Park De Haan (B)

Wat maakt van het vernieuwde Park De Haan (B) een écht Center Parcs-park? De vernieuwde Aqua Mundo natuurlijk! Er is de afgelopen tijd dag en nacht gewerkt om er een uniek subtropisch zwemparadijs van te maken. Met o.a. een vernieuwd golfslagbad, kinderbad, jacuzzi en interactieve glijbanen. En met de te verwachten wildwaterbaan wordt jouw verblijf in Center Parcs helemaal een feestje. 


Spetterende vernieuwingen

Nadat je je hebt omgekleed in de nieuwe kleedkamers, stap je onder de gigantische nieuwe koepel een mooie groene oase in. Door de palmbomen, orchideeën en decoraties krijg je meteen een heerlijk vakantiegevoel. En dan: waar gaan jullie het eerst in, het vernieuwde golfslagbad, het kinderbadof de jacuzzi? Of tóch de interactieve glijbanen, waar de flitsende effecten om je oren vliegen? Moeilijke keuze!
 


Als klapper: dé wildwaterbaan 

Heb je nog even geduld? Vanaf de zomer raas je ook van de kolkende en bruisende wildwaterbaan. Dé Center Parcs-attractie waar waar jong en oud vanaf wil!

De nieuwe wildwaterbaan (vanaf zomer 2020)


 

 

Constructie van de Aqua Mundo

Zo ging het eraan toe. Je ziet hoe er dag en nacht gewerkt werd aan het nieuwe subtropisch zwemparadijs. In vogelvlucht nemen we je mee in de montage van de nieuwe koepel in Center Parcs Park De Haan (B)!
 

 

Boek vandaag nog je vernieuwde cottage in Park De Haan. Naast waterpret staat de omgeving ook bol van activiteiten. Je vind er tal van fietsroutes, familie-wandelroutes, maar ook culturele uitstapjes