Center Parcs blog

Vernieuwingen, exclusieve foto’s, nieuws, tips en nog veel meer.

Nieuw: Terhills Resort by Center Parcs update

News - 28 Apr. 2021

Nieuw: Terhills Resort by Center Parcs update

Terhills Resort by Center Parcs krijgt steeds meer vorm. Het nieuwe resort dat onder de naam van Center Parcs een eigen weg inslaat, zal garant staan voor een ontspannen en luxueuze vakantie in het hart van de Belgische Kempen. Het vakantiepark opent 28 mei haar deuren en zal gasten verrassen met stijlvolle cottages, een kleinschalig zwembad mét infinity pool, een hippe Beach House, een smaakvol restaurant en nog veel meer ... Wij geven je alvast wat exclusieve beelden! 


Centrale faciliteiten 


Verheug je je ook zo op een ontspannen vakantie, waarbij je alles uit handen kunt geven? The Country Club has it all! Deze centrale plek in het hart van het resort omvat o.a. het kleinschalige Aqua Garden zwembad met infinity pool, het Terland Restaurant, het strand mét Beach House, de indoor speeltuin Kids Play en het Activity Café voor leerzame workshops. Onze bouwteams zijn momenteel hard aan het werk om deze fijne spot klaar te maken voor de opening. Kijk je mee? 
 


 

VIP & Exclusive cottages


Midden in de bossen, pal naast Nationaal Park Hoge Kempen, is het heerlijk vertoeven in de VIP en Exclusive cottages. De namen verklappen het al. Je kunt veel luxe en elegantie verwachten van de vakantiehuizen. Zowel de voorzieningen als de stijlvolle inrichting geven dit resort een premium-randje. Om nog maar niet te spreken over de Lakeside cottages! Gelegen aan het heldere water, geniet je van de rust en privacy. En huur je een bootje, dan leg je deze gemakkelijk aan bij je eigen privésteiger - dat is nog 'ns luxe! We geven je alvast een voorproefje ... 
 


Wil jij ook in luxe genieten van de magnifieke natuur van de Belgische Kempen? De cottages zijn hier te boeken voor aankomsten vanaf eind mei.