Center Parcs blog

Vernieuwingen, exclusieve foto’s, nieuws, tips en nog veel meer.

Vernieuwde cottages voor je zomervakantie in Nederland

News - Laatst gewijzigd op 07 May. 2020

Vernieuwde cottages voor je zomervakantie in Nederland

We schreven begin dit jaar al over de vernieuwing van 8 parken. Nu is deze metamorfose in volle gang. Het levert een grote verscheidenheid aan interieurs op. Stuk voor stuk geassocieerd met de prachtige ligging van de vakantieparken. Welke vakantiehuizen in Nederland zijn voor de zomer vernieuwd? We zoomen in op de Nederlandse vakantieparken: Park Zandvoort, De Eemhof en Het Heijderbos.


Stuk voor stuk gelegen in de prachtige Hollandse natuur. Park Zandvoort aan het lange Noordzeestrand, De Eemhof in het waterlandschap van Flevoland en Het Heijderbos in de Limburgse bossen. Deze afwisseling is ook terug te zien in de verschillende interieurs van de cottages. Dit zie je onder andere terug in de materialen en kleurnuances.

 

Vernieuwde cottages in Park Zandvoort


Frisse (groen- blauwe) kleuren, de zee en het strand spelen een hoofdrol in de inrichting van de vernieuwde vakantiehuizen in Park Zandvoort. In de Comfort cottages is gedacht aan een comfortabele setting en speelse elementen. Het krijtbord op de koelkast, het ganzenbordspel op de eettafel en de vervormde lachspiegel maken je zeker aan het lachen! De Premium cottages zijn stijlvol en voorzien van alle gemakken. Door het houtgebruik en de typische stranddecoratie, waan je je in een echte vissershut. Wil je jezelf een beetje verwennen dit jaar? Snappen we. De VIP cottages zijn uitgerust met een heuse wellness-badkamer (inclusief bubbelbad met TV, een sauna en een grote regendouche). Ook de rest van het interieur is luxe ingericht. Of ga je voor een unieke en ultieme strandvakantie? Onze Beach Chillas zijn thematische vakantiehuizen in strandstijl en zijn gloednieuw binnen de Center Parcs familie. Lekker vintage ingericht, met een retro-busje als stapelbed, een kampvuur en groot speelhuis in de tuin. Alle accommodaties zijn compleet vernieuwd en boekbaar!
 

Een uniek inkijkje in de vernieuwde accommodaties:
 Vernieuwd in De Eemhof


Ook in De Eemhof zijn de bouwteams en stylisten druk in de weer om alle vakantiehuizen een nieuw jasje te geven. Een fijne jas die behaaglijk aanvoelt – een echt thuisgevoel. Gekenmerkt door een speelse touch in de comfortabele Comfort cottages, extra gemak in de stijlvolle Premium cottages en warme geeltinten in de luxueuze design-inrichting van de VIP cottages. En allen gedecoreerd met kleurnuances, materialen en printjes die je doen denken aan de natuur in en rondom De Eemhof. De eerste 200 cottages zijn al boekbaar voor een verblijf in de zomer van 2020.


Een uniek inkijkje in de vernieuwde vakantiehuizen:
 

 

Vernieuwde vakantiehuizen in Limburg


Ook de vakantiehuizen in het zuiden van Nederland, namelijk in Het Heijderbos, worden flink onder handen genomen. Ze worden voorzien van een modern, eigentijds interieur dat helemaal past bij de tijd van nu. Ook hier wordt er weer gekeken naar de ligging en het DNA van het park. De rustige basis van veelal houten materialen worden gecombineerd met zachte, comfortabele accessoires in de kleuren groen, blauw en geel. Typische kleuren die de omgeving van het park kenmerken. In de Comfort cottages zie je meer speelse decoratie en verfijnde meubels terug. De Premium cottages zijn iets stijlvoller en voorzien van extra services. En de VIP cottages hebben meer allure, door de luxe badkamer met bubbelbad en sauna, en de robuuste chique inrichting. De eerste 175 vernieuwde vakantiehuizen zijn al boekbaar voor aankomsten vanaf half mei.
 

Vernieuwde VIP cottage in Het Heijderbos

 

En we zijn nog niet klaar! We blijven vernieuwen om jouw verblijf nog aangenamer te maken. Houd onze website goed in de gaten.


Zorg jij voor mooie vakantieherinneringen? Dan zorgen wij voor de veiligheid en goede hygiëne. Bekijk hier onze aanbiedingen en de getroffen voorzorgsmaatregelen.