Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Center Parcs blog

Center Parcs blog

Vernieuwingen, exclusieve foto’s, nieuws, tips en nog veel meer.

Beleef de vernieuwde Action Factory in Het Heijderbos in 360°

News - Laatst gewijzigd op 08 Jan. 2019

Beleef de vernieuwde Action Factory in Het Heijderbos in 360°

Het Heijderbos heeft een aantal vernieuwingen ondergaan. Zo is er van de Sports Hall een Action Factory gemaakt met onder anderen een Escape Room en Mini Golf met 13 holes en ook is er een High Adventure Outdoor!

Escape Rooms

De Escape Rooms bestaan uit twee kamers met een eigen verhaallijn. In de ene kamer ben je een team van inbrekers en is het de bedoeling dat je slimmer probeert te zijn dan de beveiliging in het museum. In de andere kamer ben je een team van ontdekkingsreizigers die het mysterie van de vloek proberen op te lossen.

Andere activiteiten

Naast de Escape Rooms zal er ook een Interactive Mini Golf Indoor zijn met 13 holes, trampolines, bumper cars & mini cars. Genoeg te beleven dus! Het vernieuwde Action Café zal centraal staan in de nieuwe Action Factory: hier kan je tot rust komen voor en na het bijwonen van een activiteit. De Action Café heeft een Jungle Thema.

Escape Room Heijderbos

High Adventure Experience Outdoor

Ben jij niet bang voor hoogtes? Dan is de High Adventure Experience Outdoor goed nieuws voor jou! Het is een outdoor touwenparcours dat meters boven de grond hangt: jij legt dit parcours af. De High Adventure Experience Outdoor is goed zichtbaar en staat in het hart van het park.

Ben jij ook al zo nieuwsgierig geworden?

Meer lezen over onze innovaties? Ga nu naar onze innovatiepagina.