Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

€25 extra korting
Blijf up-to-date

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en profiteer van de welkomstaanbieding! Ontvang €25 extra korting op je volgende verblijf!

Vul een geldig e-mailadres in: naam@voorbeeld.nl
Ik schrijf me in!
Bekijk de voorwaarden
Meerdal Vernieuwings-update

Nieuws en Updates - Laatst gewijzigd op 21 Nov. 2022

Meerdal Vernieuwings-update

Het Meerdal is dit jaar 50 jaar jong. We vieren de verjaardag van het bosrijke park in Noord-Limburg met een uitgebreide metamorfose. Van cottages tot Aqua Mundo, van restaurants tot speeltuinen. En wat hebben we weer een update voor je!

Plonsen maar!

We hebben hard doorgewerkt om je deze zomervakantie te kunnen laten genieten van alle vernieuwingen in de Aqua Mundo en… het is gelukt! Dus verheug je op een compleet nieuwe zwemparadijs-ervaring. Vanaf het binnenkomen (met digitaal polsbandje) tot frisse kleedkamers en douches, en handige kluisjes (dag muntje, hallo polsbandje!). En het hoogtepunt: het Water Playhouse, een echte Jungle Waterfabriek met water, water en nog eens water. Dat belooft kletsnat speelplezier!

Slaap lekker…

Na een dagje zwemmen en spelen val je als een blok in slaap in je vernieuwde cottage. Jazeker: ze zijn allemaal vernieuwd. Grondig, zoals je van ons gewend bent. Van vloer tot plafond, tiptop afgestyled in de sfeer van het park. Verwacht dus mooie natuurlijke materialen en verwijzingen naar flora en fauna.

 

Net geopend in de Market Dome

Je vakantie is niet compleet zonder een lekker hapje en drankje. In de Market Dome, met vernieuwde entree en receptie, vind je niet alleen de vertrouwde restaurants, maar ook de gloednieuweFrites Affairs. Daar bakken ze graag een portie heerlijke frieten voor je, die je zelf met unieke smaken kunt pimpen op het sauzenorgel.

Is het weer om buiten te zitten? Loop door naar het nieuwe terras van het Grand Café. Dan kun je even bijkomen van je shopping expeditie bij twee nieuwe winkels: Shop & Smile: Aqua, Beauty & Fashion en Shop & Smile: Home & Kids.

Voor de gamers is er een gloednieuwe Gametown – neem je het op tegen de machine, of daag je je familie of vrienden uit? En… de bowlingbanen zijn vernieuwd, met LED-verlichting en touchscreens.

En alles is makkelijk te vinden

Dankzij de nieuwe wegwijzers en verlichting kun je alles in het vernieuwde park makkelijk vinden. En met het digitale polsbandje kom je overal makkelijk binnen!

Maar dat hoeft dan weer niet voor de speeltuinen. Als je met je kinderen in dit gezellige familiepark rondloopt, trekken die je vanzelf mee naar de nieuwe thema-speeltuinen. Goed voor uren ouderwets wip-, schommel- en klauterplezier.

 

Ook zo’n zin gekregen in een verblijf in Het Meerdal? Boek dan nú een van de vernieuwde cottages!