€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

50 jaar vakantieherinneringen: Familie Smith

Tijd met dierbaren - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

50 jaar vakantieherinneringen: Familie Smith

50 jaar vakantieherinneringen: Familie Smith

‘’Liep ik vroeger door de bossen met m’n dochters, nu ren ik achter de kleinkinderen aan alsof er niets veranderd is. ‘’

Center Parcs bestaat 50 jaar, een jubileum om met onze gasten te vieren. Om de mooiste, grappigste of meest onroerende verhalen te vatten, zochten wij oude vakantiekiekjes van gasten op onze parken om dit gevoel opnieuw te beleven. Een oproep die duizenden inzendingen opleverde.

Een van deze inzendingen kwam van de familie Smith. Dit gezellige gezin met inmiddels de nodige aanhang, ging met de Center Parcs filmploeg naar park De Kempervennen om een foto uit 1989 nieuw leven in te blazen. Een foto met dochter Soraya in de kinderstoel aan tafel met vader Cherry.

Dat we deze keer met een familie te maken hadden die gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan, was vanaf de kennismaking meteen duidelijk. Kinderen die lekker ravotten, ouders die daarvan genieten en ontspannen hun eigen ding doen en opa en oma die alles van een afstandje bekijken. Voor de filmploeg een kwestie van camera aan en filmen maar.

Het hoogtepunt van de shoot was toch wel het moment dat Soraya, die inmiddels zelf moeder is, plaats moest nemen in de kinderstoel. Een onmogelijke uitdaging of net zoals de rest van de opnames een makkie? Kijk hier naar het resultaat.

Benieuwd naar het Center Parcs van nu? Ontdek Center Parcs 5.0!