Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Park Nordseeküste

Havenconcert Fedderwardersiel

Terug in de lijst
  • Kutterhafen Fedderwardersiel
    Am Hafen
    26969 Butjadingen - Fedderwarde
  • Niet het hele jaar geopend, consulteer de website of de receptie van het park.
  • 0473309293-10
  • Bezoek de website
  • Bekijk routebeschrijving

De romantische vissershaven van Fedderwardersiel is de ideale achtergrond voor het havenconcert dat daar van april tot eind oktober steeds op zondag tussen 11 en 13 uur plaatsvindt. De toegang is gratis en er is altijd een inspirerende maritieme stemming. De vissershaven ligt op ongeveer 10 kilometer afstand van Center Parcs Park Nordseeküste en is met de fiets goed bereikbaar.

Google Map

Park Nordseeküste - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.