Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Park Nordseeküste

Havenwelten - Bremerhaven

Terug in de lijst
  • H.-H.-Meier-Str. 6
    TouristCenter Hafeninsel
    27568 Bremerhaven
  • Het hele jaar geopend.
  • +49 (0)471 414141
  • Bezoek de website
  • Bekijk routebeschrijving

Klimahaus 8° Ost: maak u klaar voor een bijzondere reis vol unieke ervaringen door de wereld van het klimaat, klimaatveranderingen en het weer.Deutsches Auswandererhaus (Het Duitse emigratiecentrum): in het 'European Museum of the Year' herbeleeft u de geschiedenis omtrent het thema 'emigratie'.Zoo am Meer (Zoo bij de zee): Het thema-dierenpark voor noordse diersoorten ligt aan de zee en is dus bijzonder authentiek.Tip: Bij aankoop van de toegangs- en vervoertickets voor Havenwelten-Bremerhaven aan de receptie krijgt u 20 % korting voor de Weserfähre en kunt u eenvoudig van Nordenham-Blexen naar Bremerhaven gaan. Waterplezier gegarandeerd!

Exclusieve toegangstickets zijn bij de receptie verkrijgbaar!

Google Map

Park Nordseeküste - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.