Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Park Nordseeküste

Jaderpark

Terug in de lijst

Plezier voor het hele gezin bij elk weer! In de zomer: Het levendige dierenpark biedt onderdak aan maar liefst 600 dieren. In het klassieke dierengedeelte krijgt u verschillende aapachtigen, leeuwen, kangoeroes, giraffen, pinguïns en nog veel meer dieren te zien. Daarnaast kunt u een bezoekje brengen aan het tropische verblijf voor dwergnijlpaarden, een vivarium voor slangen en hagedissen, en een kinderboerderij! Maar ook het pretpark is in de zomer meer dan de moeite waard: boottochtjes, wildwater- en achtbanen, reusachtige springkussens, luchtspoorwegen waarop u zelf het stuur in handen kunt nemen, en nog veel meer! Tot slot kunnen jong en oud ook plezier maken in de speelschuur van het park. In de winter: ook in de koudste periode van het jaar staan de tropische verblijven en speelschuren van het dierenpark garant voor urenlang dieren bekijken en plezier voor het hele gezin!

Goedkopere toegangstickets zijn bij de receptie verkrijgbaar!

Google Map

Park Nordseeküste - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.