Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Bispinger Heide

Het 'Gekke Huis'

Terug in de lijst
  • DAS VERRÜCKTE HAUS Bispingen
    Horstfeldweg 1
    29646 Bispingen
  • Het hele jaar geopend.
  • Bezoek de website
  • Bekijk routebeschrijving

Dit huis is het eerste huis ter wereld dat op normale wijze gebouwd is geweest en vervolgens met behulp van twee kranen omgedraaid werd. De complete inrichting, zoals de mixer in de keuken, het toilet in de badkamer, de borden samen met de eettafel en nog veel meer, staan ondersteboven! Het ondersteboven hangen en de bijkomende lengte- en dwarshelling van meer dan 5 graden van het 'Gekke Huis', brengen je zonder twijfel uit evenwicht!

Google Map

Bispinger Heide - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.