Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Bispinger Heide

Maak een uitstap naar Hamburg

Terug in de lijst

De op een na grootste stad van Duitsland ligt op slechts 45 minuten rijden van Center Parcs Bispinger Heide. Beslist een bezoekje waard, deze metropool aan de oevers van de Elbe. Dankzij de talrijke kanalen die door de stad stromen, heeft Hamburg meer bruggen dan Amsterdam en Venetië samen! Flaneer door de Mönckebergstraße en de Neuer Wall, rust even uit op een terrasje in de Jungfernstieg en spring zeker ook nog een keer binnen in de Hamburger Kunsthalle. Niet te missen! Bespaar je de stress van het zoeken naar een parkeerplaats en maak op de donderdagen gebruik van de bus vanuit het Park Bispinger Heide naar Hamburg.

Google Map

Bispinger Heide - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.