Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Park Bostalsee

Natuurpark Saar-Hunsrück

Terug in de lijst
  • Naturpark Saar-Hunsrück e.V.
    Trierer Str. 51
    D-54411 Hermeskeil
  • Het hele jaar geopend.
  • +49 (6503) 9214 -0
  • Bezoek de website
  • Bekijk routebeschrijving

Met helemaal in het midden, de Bostalsee: Als een grote, blauwe vlek ligt dit stuwmeer in het groene middelgebergte van het natuurpark Saar-Hunsrück.
Met een goede waterkwaliteit biedt het alle liefhebbers van ontspanning verschillende mogelijkheden om zich uit te leven in het water.
U kunt er zwemmen (strandbad met toezicht direct bij het park), vissen (visbewijs noodzakelijk), zeilen, varen met waterfiets of fluisterboot of surfen. Ook rondvaarten op het meer zijn mogelijk.

Google Map

Park Bostalsee - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.