Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Park Bostalsee

Premiumwandelen

Terug in de lijst
 • Tourismus Zentrale Saarland GmbH
  Franz-Josef-Röder-Str. 17
  66119 Saarbrücken
  Germany
 • Het hele jaar geopend.
 • +49 681 927200
 • Bekijk video
 • Bezoek de website
 • Bekijk routebeschrijving

In Saarland en rond het Bostalmeer kunt u genieten van wandeltochten op premiumpaden in de ongerepte natuur. Premium? Het hoogste wandelgenot! De gecertificeerde wandelpaden met uitstekende bewegwijzering in een prachtige omgeving zullen u zeker kunnen bekoren en maken van uw verblijf in Center Parcs Park Bostalsee een onvergetelijke ervaring!
Het eenvoudige, ongeveer 5 km lange Nahequelle-pad brengt u naar bossen, velden en mooie rivieren en valleien. Dit wandelpad is de ideale keuze voor gezinnen met kleine kinderen.
Wie langere en moeilijkere wandeltochten wil, komt aan zijn trekken op het bijna 15 km lange Rötelstein-pad, dat u naar verlaten ravijnen en het moeraslandschap van Oberthal brengt. Onderweg komt u tal van relikwieën uit lang vervlogen tijden tegen, bijvoorbeeld in de Wildfrauenhöhle of de kapel van Güdesweiler, waarvan het water uit de 'Guten Buren' heilzame krachten heeft en waarvan de bron ook al door de Kelten gebruikt werd. Ook het 12 km lange Bären-pad is niet al te moeilijk en slingert doorheen een heuvelachtig landschap langs Bärenhöhle en Bärenfels.
Dit is slechts een greep uit de verschillende premiumwandelpaden rond Center Parcs Park Bostalsee. Op de website van de toeristische dienst van Saarland kunt u een overzicht van alle wandelpaden krijgen.

Google Map

Park Bostalsee - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.