Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Park Bostalsee

Werelderfgoed IJzersmelterij van Völklinge (Völklinger Hütte)

Terug in de lijst
  • Europäisches Zentrum für Kunst und Industriekultur
    66302 Völklingen
  • Het hele jaar geopend.
  • +49 6898 9100100
  • Bezoek de website
  • Bekijk routebeschrijving

Werelderfgoed de IJzersmelterij van Völklinge is één van de 38 Werelderfgoedlocaties van UNESCO in Duitsland.
Het nieuwe UNESCO bezoekerscentrum biedt op 1400 vierkante meter een programma ter introductie op deze Werelderfgoedlocatie.
Daarna volgt de 7.000 meter lange weg tot diep in de donkere gangen van de Möllerhalle, en omhoog de lucht in, naar het uitkijkplatform op de hoogoven, en uiteindelijk naar het 'Paradijs' rondom de cokesfabriek.
Qua betekenis is deze even belangrijk als de Egyptische piramides, de Chinese Muur, de Dom van Keulen en het Australische Great Barrier Reef.

Google Map

Park Bostalsee - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.