Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Park Eifel

Trier

Terug in de lijst
  • Trier Tourismus
    Simeonstr. 55
    54290 Trier
  • Het hele jaar geopend.
  • +49 651 978080
  • Bezoek de website
  • Bekijk routebeschrijving

Trier is dé bestemming voor cultuurliefhebbers. Het is de oudste stad van Duitsland, die sinds 1986 is opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst. U kijkt uw ogen uit, met Romeinse monumenten als het amfitheater, de Barbarathermen, Keizerthermen, Basilica van Constantijn, Porta Nigra, Romeinse bruggen, Zuil van Igel, de Dom en de Onze-Lieve-Vrouwekerk.
Niet ver van het park kunt u genieten van een van de beroemdste bezienswaardigheden in Saarland: de Saarbocht. Vanaf een uitkijkpunt op 180 m hoogte heeft u een onvergetelijk uitzicht op de beboste heuvelrug in de imposante U-bocht van de rivier, waar boten voorzichtig moeten manoeuvreren.

Google Map

Park Eifel - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.