Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Park Hochsauerland

Naturerlebnispark, klimmen en klauteren in Medebach

Terug in de lijst
  • Touristik-Gesellschaft
    Marktplatz 1
    59964 Medebach
  • Het hele jaar geopend.
  • +49 29 82 / 9 21 86 10
  • Bezoek de website
  • Bekijk routebeschrijving

Gewoonweg reusachtig: met zijn 160 meter is het Nature Adventure Park in Medebach de langste buitenspeeltuin van Europa! In dit klimpark, dat midden in de natuur en op loopafstand van Park Hochsauerland ligt, volg je een avontuurlijk parcours over bruggen, ladders, glijbanen en touwen tot aan torens en andere uitkijkpunten. U bedwingt daarbij een hoogteverschil van 32 meter. Bovendien is alles gratis! Een unieke belevenis die bijzonder geschikt is voor gezinnen met kinderen tussen vijf en elf jaar. Maar ook kleintjes vanaf 3 jaar kunnen er terecht: voor hen is er een speciale speelruimte voorzien. Opening in augustus 2015.

Google Map

Park Hochsauerland - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.