Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

Eten bij Center Parcs: van compleet verzorgd tot alles zelf doen

Lekker eten en drinken hoort bij een heerlijke vakantie. Of het nu gaat om een uitgebreid diner, een snelle hap tussendoor, een koffie op een terras of een heerlijke pizza die bezorgd wordt bij je cottage. Bij Center Parcs kan het allemaal!

Maar er is natuurlijk meer te doen in de Market Dome. Klik hier voor een overzicht van alle mogelijkheden omtrent Entertainment & Shops in onze parken.

Onze restaurants

Zin in een lekkere pauze voordat jij met een (nieuwe) activiteit begint? In de Market Dome kun jij van het ontbijt tot het avondmaal in een ontspannen sfeer genieten van heerlijke, overvloedige maaltijden (pannenkoeken, pizza's, lekker mals vlees, ...) aan ons open buffet. Natuurlijk zijn er ook snacks om mee te nemen.


Boodschappen doen

Supermarkt

Delivery Services

Je boodschappen kun je halen in de supermarkt. Groenten en fruit, versmarkt, alle soorten vlees, conserven, koekjes ... De supermarkt is elke dag open en is op wandelafstand van je cottage.

Cottage Delivery Service

Voor het ontbijt kun jij verse broodjes bestellen, of een compleet verzorgd Lazy Breakfast voor het ultieme vakantiegevoel. 's Middags of 's avonds kun jij gezellig met elkaar aan tafel met een van onze Table Cooking pakketten. Of bestel een van de heerlijke pizza's. Eet smakelijk!

Selecteer de gewenste services tijdens de derde stap van uw reservering of reserveer ze later via de mobiele app Planet Center Parcs.
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.