Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

NIEUW! Flexibele aankomstdagen en verblijfsduur

Flexibele werkdagen en schooltijden – en dus ook flexibele vakantiedagen? Center Parcs denkt graag met je mee. Naast het lange weekend, de midweek en het weekverblijf, heb jij nu nog meer keuze in aankomstdagen en verblijfsduur. Kinderen weer naar school op maandag? Boek tot en met zondag. Toevallig vrij op dinsdag en woensdag? Dan kom jij die dagen naar ons park. En natuurlijk geniet je elke dag van de unieke Center Parcs-mix vol subtropisch zwemplezier, lekker eten en heel veel activiteiten.

Wat langer of korter blijven? Vanaf nu kies jij helemaal zelf: aankomst mogelijk van maandag tot zaterdag en je kunt helemaal zelf het aantal nachten kiezen: 2, 3, 4, 5, 6 of zelfs 7 nachten.
Boek je verblijf

Doordeweeks in onze parken

De ‘klassieke’ midweek duurt van maandag tot en met vrijdag - ideaal om er even tussenuit te gaan. Maar nu kan het ook een paar dagen langer of korter.

Met z’n tweetjes genieten van een kort verblijf midden in de natuur. Of voor het eerst met je baby op vakantie. Rustig zwemmen in de subtropische Aqua Mundo, op je gemak eten in de Market Dome, activiteiten uitproberen – alles kan, elke dag.

Of liever in het weekend?

Dan kom jij van vrijdag tot en met maandag. Of plak er een dag aan vast, ervoor of erna. Of je gaat juist al op zondag naar huis, of komt pas op zaterdag aan. 

Jij geniet in ieder geval elke dag van de unieke Center Parcs-mix van subtropisch zwemplezier, gezellig uit eten en een terrasje pakken onder de palmbomen. Voordat jij moe maar voldaan gaat slapen na alle activiteiten.

Vraag en antwoord in een notendop

Wil jij snel antwoord op je vragen? Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen.

 • Op welke dagen kan ik aankomen?

Jij kunt vanaf nu op iedere dag van de week aankomen, behalve op zondag. Let op dat flexibele verblijven niet tijdens alle vakantieperiodes mogelijk zijn. In de boekingstool kun jij alle mogelijkheden zien.

 • Waar kan ik een flexibel verblijf boeken?

Op dit moment kun jij verblijven met flexibele aankomst- en vertrekdagen boeken via de website van Center Parcs, en via ons callcenter: 0900 660 66 00 (€ 1 per gesprek).

 • Gelden voordelen als Familiekorting en Vroegboekkorting ook voor flexibele verblijven?

Ja. Alle voordelen zoals Familiekorting, 55+ korting en Vroegboekkorting gelden ook voor de meeste flexibele aankomst- en vertrekdagen. Dezelfde voorwaarden zijn van toepassing zoals die ook gelden voor reguliere midweek- en weekendverblijven.

 • Zijn ActiviteitenCadeau en gratis voorkeursligging van toepassing op flexibele verblijven?

Ja, ActiviteitenCadeau en gratis voorkeursligging zijn geldig, enkel in combinatie met Vroegboekkorting.

 • Is het mogelijk om Friends-voordelen te ontvangen voor mijn flexibel verblijf, zoals Early Check-in?

Ja, de Friends-voordelen gelden ook voor flexibele verblijven (met uitzondering van "Early Check-in" bij Last Minute boekingen).

 • Telt mijn flexibele verblijf ook voor mijn Friends status?

Ja, deze boeking telt als iedere andere boeking mee voor het Friends-programma.

 • Ik wil graag een verblijf boeken tijdens een schoolvakantie. Is dat mogelijk?

Dat hangt af van je wensen. Flexibele verblijven zijn niet tijdens alle vakantieperiodes mogelijk. Reguliere midweken en weekends kun jij natuurlijk altijd boeken, ook tijdens schoolvakanties.    

 • Het verblijf van mijn keuze (combinatie van aankomstdag en verblijfsduur) is online niet beschikbaar. Kan dat?

Alle combinaties die mogelijk zijn, worden online aangeboden. Staat je keuze er niet bij, dan verzoeken wij jou je aankomstdag of je verblijfsduur aan te passen.

 • Kan ik een flexibel verblijf zien in Mijn Center Parcs?

Ja, deze boekingen kun jij in Mijn Center Parcs zien, net zoals alle andere boekingen, met alle aanvullende opties.

 • Kan ik een e-ticket printen voor mijn flexibele verblijf?

Jij kunt een e-ticket voor je boeking printen via Mijn Center Parcs zodra de betaling is voldaan, en het nachtregistratieformulier is ingevuld.

 • Kan ik activiteiten boeken voor mijn flexibele verblijf via de Center Parcs activiteitenkalender?
Jazeker. Net als bij elke andere boeking kun jij ook voor flexibele verblijven al vóór aankomst activiteiten boeken via de activiteitenkalender in Mijn Center Parcs. 

 • Kan ik een activiteit boeken voor mijn aankomstdag, ook als die activiteit ’s ochtends plaatsvindt?

Ja, als de activiteit is vermeld op de activiteitenkalender kun jij die boeken, ook als het je aankomst- of vertrekdag is. Let er wel op dat jij op je aankomstdag op tijd incheckt bij de Receptie, ruim voordat de activiteit begint. 
   

 • Worden activiteiten nu 7 dagen per week aangeboden in de parken?

Niet álle activiteiten worden voortaan uitgebreid naar 7 dagen per week. Natuurlijk zorgen we er wel voor dat jij ook tijdens je verblijf met een flexibele aankomst- en vertrekdag kunt genieten van de complete, unieke Center Parcs-mix van activiteiten en ontspanning.

 • Gelden voor een boeking van een flexibel verblijf dezelfde algemene voorwaarden als voor een reguliere boeking?

De voorwaarden voor elke boeking zijn hetzelfde, of het nu om een flexibel verblijf gaat of om een reguliere midweek of weekend.    

 • Zijn de openingstijden van de supermarkt nu ook verruimd op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag zoals op de reguliere aankomstdagen?

De openingstijden van de supermarkt zijn in het algemeen niet verder verruimd. Uiteraard kan dit in de toekomst wel veranderen.    

 • Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

Je cottage is op je aankomstdag beschikbaar vanaf 15.00 uur. Op je vertrekdag wordt jij verzocht om je cottage uiterlijk om 10.00 uur te verlaten. Op zondag is dit om 12.00 uur. Natuurlijk kun jij de rest van de dag wel gebruikmaken van alle faciliteiten in het park.     

Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.