Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Le Bois aux Daims

Abdij van Fontevraud

Terug in de lijst

De Abdij van Fontevraud ligt op de grens van drie provincies (Anjou, Touraine, Poitou) en op slechts 15 minuten van het park Le Bois aux Daims. De constructie duurde eeuwen en bracht een voortdurende confrontatie teweeg tussen religieuze, politieke en sociale belangen.
Het digitale staat centraal in het huidige project van de Koninklijke Abdij van Fontevraud. De vele touchscreen tablets worden gebruikt als informatiebron op talrijke plaatsen in het parcours en begeleiden kinderen bij hun bezoek...
U kunt op krachten komen in L'Ibar, een kleine architecturale parel en technologisch mirakel, waar u tevens verder op digitale ontdekkingstocht kunt gaan dankzij de tablets die in de meubels geïntegreerd zijn.

Google Map

Le Bois aux Daims - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.